• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Grilování & BBQ Džemy a marmelády
  • Recepty.cz
  • Lívanečky s borůvkami
Napište svůj komentář k receptu

Lívanečky s borůvkami

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Lívanečky s borůvkami
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      l borůvky 1/2-1
    • cukr
    • 2
      lžička vanilkový pudink
    • mléko
    • hladká mouka
    • droždí
    • zakysaná smetana
    • olej
    • 1
      ks vejce

Postup přípravy receptu

1
Do vlažného mléka přidáme (droždí, špetku soli, vejce a přidáváme mouku). Těsto nesmí být řídké a ani husté, ale hustší než těsto na palačinky. Tuto směs důkladně zamícháme.
2
Připravíme si pánvičku a na trošce oleje smažíme lívanečky. Dále si připravíme litr nebo půl litru borůvek, dáme do kastrůlku s cukrem a mícháme.
3
Rozděláme 2 lžičky pudinku s mlékem a po lžičkách přidáváme do kastrůlku, směs by měla být hustší aby moc netekla z lívanečků.
4
Když je vše hotové ozdobíme lívanečky borůvkou směsí a ozdobíme kysanou smetanou. Je to moc dobré.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Tvarohové noky s borůvkami

Tvarohové noky s borůvkami

Lívance z podmáslí s borůvkami a javorovým sirupem

Lívance z podmáslí s borůvkami a…

Limetkový cheesecake s borůvkami

Limetkový cheesecake s borůvkami

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Pavlína Botková | 9. 8. 2008 22:50

    Ten puding je výborný nápad. Vyzkoušela jsem a s manželem jsme si pochutnali. Ty lívanečky jsem dělala podle jiného receptu, protože ten Váš mi připomínal pejska a kočičku, když vařili dort.Víte i moje maminka či babička mají kuchařku, kde ingredience se přidávají ve stylu všeho přiměřeně.....nenechte se odradit kritikou, jenom to chce vybrousit psaní

  • Paja | 11. 8. 2006 22:10

    Mizerne napsanej recept, ale to s tim pudinkem je genialni vec...

  • Anonym | 15. 7. 2006 20:39

    Me byl recept naprosto jasny a take byl velmi chutny a myslim ,ze kdyz nekdo neni ve vareni zbehly tak spis vari podle kucharek,ktere pouzivali maminky a nebo babicky.Jen synovi misto zakysane smetany jsem dala slehacku ve spreji a olizoval se i tak :o))

  • Simona Švarcová | 5. 8. 2005 16:27

    Recept mi byl naprosto jasný. Je to opravduvýborné.

  • Anonymka | 30. 4. 2005 20:27

    Livance muzou byt dobre (nezkousela jsem je), ale recept by mel byt opravdu srozumitelne napsany. Pro nekoho kdo neni ve vareni zbehly je tento recept opravdu napul hadanka... A je normalni, ze kdyz neco nekdo nevi, tak se na to zepta. A ze to nekdo povazuje za rejpani je jeho osobni problem - zrejme pan, ci pani Vseznalek.

  • Anonym | 22. 9. 2004 14:37

    No když je tam droždí, tak dá rozum, že se to musí nechat nějakou dobu nakynout.Pravděpodobně to nechat nakynout tak dlouho, aby toho nebylo málo, ale ani hromada.Jak tak na to koukám tak Vás ani tak nezajímá ten recept, ale spíš do někoho rejpat!

  • zuzana | 22. 9. 2004 01:33

    necham testo odlezet a nakynout? A jak dlouho? Nebo to vsechno micham hned dohromady tak jak jste to napsala?

  • Jana Sanchez | 8. 7. 2004 10:40

    Je to tak , když píšu do kastrůlku tak se to musí povařit, nebo spíš napůl rozvařit, ale je to fakt moc dobré.

  • Zuzana | 1. 7. 2004 15:00

    predpokladam, ze ty boruvky s cukrem a pudingem se povari, je to tak ???

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Sladká jídla
Pokrmy Sladké Oběd Večeře Smažení Vaření Vegetariáni Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Borůvky Cukr Droždí Hladká mouka Mléko Olej Vanilkový pudink Vejce Zakysaná smetana
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Nakládaný bůček

Nakládaný bůček

Beránek ořechový

Beránek ořechový

Domácí chléb III.

Domácí chléb III.

Medové perníčky od babičky

Medové perníčky od babičky

Povidlové kapsičky

Povidlové kapsičky

Těstoviny s kozím sýrem

Těstoviny s kozím sýrem

Zapečená kuřecí prsa

Zapečená kuřecí prsa

Gnocchi se slaninou, špenátem a sýrovou omáčkou

Gnocchi se slaninou, špenátem a…

Tikka masala

Tikka masala

Doporučujeme

40 minut
Risotto se špenátem a bylinkami

Risotto se špenátem a bylinkami

45 minut
Meruňkový kompot

Meruňkový kompot

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

60 minut
Domácí rybízová marmeláda

Domácí rybízová marmeláda

45 minut
Masové špízy s bramborami

Masové špízy s bramborami

60 minut
Rybízová bábovka

Rybízová bábovka

45 minut
Pikantní čatní z meruněk

Pikantní čatní z meruněk

50 minut
Bramborový koláč se zeleninou

Bramborový koláč se zeleninou

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

Poslední sledované recepty

53
Ztracená vejce se šunkou
Ztracená vejce se šunkou
53
Vepřové výpečky s bramboráčky a špenátem s bešamelem
Vepřové výpečky s…
49
Dýňová tortila
Dýňová tortila
48
Fazolková rýže - (nejen) příloha
Fazolková rýže - (nejen)…
43
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce

Zajímavé články

Mravenci v kuchyni? Než sáhnete po chemii, vytáhněte zbraně ze spíže
Mravenci v kuchyni? Než sáhnete po chemii,…
15 originálních receptů na chalupu: Po těchto jídlech se bude rodina olizovat až za ušima
15 originálních receptů na chalupu: Po těchto…
Letní grilování ve znamení burgerů: Co všechno ovlivní výsledek?
Letní grilování ve znamení burgerů: Co všechno…
Nepotřebujeme ji, ale chceme! Růžová kabelka na bagety baví Instagram
Nepotřebujeme ji, ale chceme! Růžová kabelka na…
Nakládané okurky podle hvězd: Zkuste recept Evy Pilarové nebo Jiřiny Šejbalové
Nakládané okurky podle hvězd: Zkuste recept Evy…
AHA.cz Na večírku létaly polibky: Trojan sváděl slečnu Dvořáka!

Na večírku létaly polibky: Trojan sváděl slečnu Dvořáka!

Mimibazar Řecko okouzlí každého cestovatele. Nabídne odpočinek, poznání i skvělou kuchyni

Řecko okouzlí každého cestovatele. Nabídne odpočinek, poznání i skvělou kuchyni

Dáma.cz Tyto kozačky ovládnou podzim: Zvolíte rebelský styl, eleganci, nebo pohodlí?

Tyto kozačky ovládnou podzim: Zvolíte rebelský styl, eleganci, nebo pohodlí?

Blesk pro ženy Z lacinosti noblesa? Slováková, Vémola i Dragounová ukázaly, že elegance je sexy!

Z lacinosti noblesa? Slováková, Vémola i Dragounová ukázaly, že elegance je sexy!

Ženy.cz Stigma kolem ženského hněvu: Proč chlapi naštvaní být můžou, a ženy ne?

Stigma kolem ženského hněvu: Proč chlapi naštvaní být můžou, a ženy ne?

Blesk.cz Ben Affleck zuří: Jennifer Lopez zpívá o jejich rozvodu

Ben Affleck zuří: Jennifer Lopez zpívá o jejich rozvodu

SportRevue.cz Hašan a spol. Toto je 8 nejlepších brankářů v historii světového hokeje

Hašan a spol. Toto je 8 nejlepších brankářů v historii světového hokeje

Maminka.cz První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

Blesk Horoskopy Velký horoskop práce a financí na červenec: Jak na tom budete s kariérou a komu se peníze jen pohrnou?

Velký horoskop práce a financí na červenec: Jak na tom budete s kariérou a komu se peníze jen pohrnou?

  • Recepty.cz
  • Lívanečky s borůvkami
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact