Ten puding je výborný nápad. Vyzkoušela jsem a s manželem jsme si pochutnali. Ty lívanečky jsem dělala podle jiného receptu, protože ten Váš mi připomínal pejska a kočičku, když vařili dort.Víte i moje maminka či babička mají kuchařku, kde ingredience se přidávají ve stylu všeho přiměřeně.....nenechte se odradit kritikou, jenom to chce vybrousit psaní
Mizerne napsanej recept, ale to s tim pudinkem je genialni vec...
Me byl recept naprosto jasny a take byl velmi chutny a myslim ,ze kdyz nekdo neni ve vareni zbehly tak spis vari podle kucharek,ktere pouzivali maminky a nebo babicky.Jen synovi misto zakysane smetany jsem dala slehacku ve spreji a olizoval se i tak :o))
Recept mi byl naprosto jasný. Je to opravduvýborné.
Livance muzou byt dobre (nezkousela jsem je), ale recept by mel byt opravdu srozumitelne napsany. Pro nekoho kdo neni ve vareni zbehly je tento recept opravdu napul hadanka... A je normalni, ze kdyz neco nekdo nevi, tak se na to zepta. A ze to nekdo povazuje za rejpani je jeho osobni problem - zrejme pan, ci pani Vseznalek.
No když je tam droždí, tak dá rozum, že se to musí nechat nějakou dobu nakynout.Pravděpodobně to nechat nakynout tak dlouho, aby toho nebylo málo, ale ani hromada.Jak tak na to koukám tak Vás ani tak nezajímá ten recept, ale spíš do někoho rejpat!
necham testo odlezet a nakynout? A jak dlouho? Nebo to vsechno micham hned dohromady tak jak jste to napsala?
Je to tak , když píšu do kastrůlku tak se to musí povařit, nebo spíš napůl rozvařit, ale je to fakt moc dobré.
predpokladam, ze ty boruvky s cukrem a pudingem se povari, je to tak ???