chápu ale na jak dlouho a na jaký stupen to mám péci to píšete málpo kde takže velká chyba
ano je to dobre i kdyz ten cukr na vrchu trochu zkaramelizuje ... teda apon me to chutnalo!! 1 <3
Dělám často,i ve formě závinu.Výborné!!!Jablko jsem posypal cukrem se skořicí-krásně to vonělo a piškota podržela všechnu šťávu při pečení.
Fantazii s emeze nekladou. Dělám i ten s tím pudinkem občas i se šlehaným piškotem. Tím že jsem na MD a chci se věnovat malým dětem musím si to v mnohem usnadnit.
Podobným způsobem dělám koláč. Dolů dám plát list. těsta, celou plochu pokladu piškoty, na ně dám ovoce (jablka,meruňky, ..) zaliju uvařeným pudinkem a nahoru dám druhý plát těsta. Dám upéct. Nahoře můžete ozdobit cik cak čokoládovou polevou a šlehačkou
Zkuste na listové těsto místo piškotu dát kopeček syrového piškotového těsta (kolik váží vejce, tolik krupicového cukru i hrubé mouky). Bude to nadýchanější. Dělám tak jablečný závin a je opravdu báječný. Je tady vložený "Jablečný závin s piškotem". No, a stím pudinkem je to taky lahůdka.
Co takhle na ten piškot nalít trochu uvařeného vanilkového pudinku?