• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Lístkoví šneci se sýrem
Napište svůj komentář k receptu

Lístkoví šneci se sýrem

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.3
hodnotilo: 25
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Lístkoví šneci se sýrem
Lístkoví šneci se sýrem
Lístkoví šneci se sýrem
Lístkoví šneci se sýrem
Lístkoví šneci se sýrem
Lístkoví šneci se sýrem
4fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

24 porce
    • sůl
    • 1
      ks vejce
    • 1
      balení listové těsto
    • kečup - jemný
    • 100
      g sýr niva
    • 100
      g salám Jemně sekaný - lepší je nějaký tvrdý aromatický - třeba paprikáš a podobně
    • 100
      g cihla
    • papír na pečení

Postup přípravy receptu

1
Listové těsto na tenko rozválíme, potřeme kečupem a posypeme směsí sýrů se salámem, směs můžeme ještě dosolit. Pořádně přimáčkneme do těsta a sbalíme do tenké dlouhé roládky. Krájíme na jeden centimetr a dáváme na papír na pečení na plech. Potřeme vajíčkem a v horké troubě pečeme do růžova.

RADA: Jak na domácí kečup

2
Tahle mňamka je rychlé hotová a je výborná teplá i studená. Doporučuju dělat ze dvou dávek!

RADA: Vychytávky, které využijete při pečení

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Závin z listového těsta se špenátem

Závin z listového těsta se špenátem

Závin z listového těsta s červenou řepou

Závin z listového těsta s červenou…

Skořicové šneky

Skořicové šneky

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • marasaf | 14. 10. 2015 15:36

    Opravdu vinikající... se slaninkou ještě lepší

  • Gábina Stárková | 5. 12. 2014 08:01

    Pekla jsem je včera na oslavu a všem moc chutnaly <:-) .Děkuji

  • prťavec
    prťavec | 8. 8. 2012 10:39

    Jsou moc dobré :-).. přiznám se, že jsem si náplně udělala po svém, ale i tak jsem sklidila úspěch :-).. Listové těsto jsem rozdělila na tři části: 1. část- přidala jsem slaninu, rozmixovaná rajčata+ oregáno, pepř a sůl, nastrouhanou nivu, nastrouhaný eidam. 2. část- šunka, brusinky, hermelín, sůl, pepř a trochu oregána ( jen na dochucení ;-) ) 3. část- šunka, trochu brusinek, nastrouhaná niva, rozmixovaná rajčata+oregáno, pepř a sůl bylo toho na dva plechy a přítel je málem slupnul na posezení :-)

  • Ladia
    Ladia | 11. 6. 2012 20:28

    Toho salámu i sýra (může být jakýkoliv) rozhodně 2-3x více... a posypat oregánem :-)

  • Iveta | 29. 6. 2011 13:25

    Vyzkousejte rozvalet listove testo namletymi skvarkami,zamotat a upect.MNAMKA nejlepsi. :-P

  • Tereza T
    Tereza T | 20. 4. 2011 12:32

    Opraveno, díky.

  • Ladia
    Ladia | 20. 4. 2011 07:36

    Prosím o přeřazení do nějaké rozumné kategorie např. chuťovky - slané.

  • Michala Polenská | 10. 9. 2008 12:51

    Výborná věc! Upekla jsem na vlastní svatbu a mělo to obrovský úspěch, jen z časového důvodu jsem to nestrouhala - šunka a sýr na plátky, nic se nehrnulo. A dělala jsem ještě variantu - slanina, sýr a hořčice + posypat kořením navrchu a trošku soli. Moooc dobré!

  • Di | 2. 5. 2007 19:11

    Nejen skvělé na chuť, ale také úžasně pohledné! Náplň se mi vůbec nehrnula - přimáčkla jsem jí dle rady autorky. Použila jsem na to váleček: na náplň jsem položila mikrotenový sáček a hezky převálela. Určitě zkusím další varianty. A dám samozřerjmě jedničku.

  • Anonym | 30. 12. 2006 11:39

    Tomu se říká silvestrovská rychlovka !!!

  • Ivana L. | 12. 10. 2006 01:17

    Tak to my přidáváme i papriku syrovou a cibuli.Těsto se sice hůře krájí ale je to výborné.Pokud něco vypadne nevadí,položíme nahoru a je to.

  • Iva | 9. 1. 2006 07:36

    Já na těsto dám plátky sýra salámu a ještě ten salám potřu hořčicí.Jen se po tom zapráší.

  • Anonym | 30. 12. 2005 12:04

    Tak tohle bude super na Silvestra....konečně něco jiného než jednohubky.

  • Erika | 4. 7. 2005 12:03

    Hm, nedávno jsem na jedné svatbě ochutnala variantu s nasekanými vlašskými ořechy a sýrem - prostě chuťový orgasmus!!! ;-)

  • VERA | 30. 6. 2005 23:31

    Vyzkoušela jsem,ale nádivka se stále hrnula kupředu,tak jsem pokladla šunkou a plátky sýru a šlo to lépe.Vrch jsem posypala oregánem.Jinak doporučuji buď dělat rovnou z více dávek nebo ho rodině nikdy neukazovat!Nestačí ani vychladnout!

  • Lidka Kábrtová | 3. 6. 2005 12:52

    Při 180°C a odhadem tak patnáct minut, až zezlátnou...Ale to poznáte okem.

  • Xym | 31. 5. 2005 12:56

    ako dlho sa to pecie a pri akej teplote_

  • Lidka Kábrtová | 20. 4. 2005 20:42

    Doplňuji ještě variantu pro milovníky špenátu. Špenát rozmrazíme a na cedníky z něj slijeme všechnu vodu, ochutíme solí a drceným česnekem a natřeme na těsto místo kečupu, pak dáme sýr a postupujemem klasicky.U varianty s kečupem je možné přidat do sýra jemně posekané olivy.

  • Lenka | 20. 4. 2005 13:15

    no hlavně, že všichni víme "vo co de", né? (-:Recept je výborný!

  • chodové | 31. 3. 2005 08:27

    U nás zase lískové těsto ...

  • Lidka Kábrtová | 31. 3. 2005 07:04

    Máte pravdu. To jen mně se občas zafixuje nějaký zlomek nářečí, které jsem slýchala od babičky a prostě to pak v hlavě vězí...

  • Anonym | 31. 3. 2005 02:07

    Používají se oba názvy... Dobromila je Rettigová a ne Retigová

  • dobromila retigová | 30. 3. 2005 12:40

    těsto je listové a ne lístkové

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Jednohubky
Chuťovky Slané Svačina Večeře Pozdní večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cihla Kečup - jemný Listové těsto Papír na pečení Salám Sůl Sýr Niva Vejce

Jak na domácí pizzu

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Zavináče

Zavináče

Bramborové krokety II.

Bramborové krokety II.

Bambusové výhonky s tofu

Bambusové výhonky s tofu

Jahodový dort s myškami

Jahodový dort s myškami

Kuřecí prsíčka s rajčátky a tymiánem

Kuřecí prsíčka s rajčátky a tymiánem

Nutelový dort II.

Nutelový dort II.

Zapečené vepřové plátky se slaninou a Moravankou

Zapečené vepřové plátky se slaninou a…

Pochoutkový dip k zelenině

Pochoutkový dip k zelenině

Salát (nejen) z černé čočky

Salát (nejen) z černé čočky

Doporučujeme

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

30 minut
Rebarborový džem s vanilkou

Rebarborový džem s vanilkou

20 minut
Chřest s křupavou posýpkou a ztraceným vejcem

Chřest s křupavou posýpkou a…

35 minut
Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou

Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

10 minut
Domácí vanilkový a kakaový pribináček

Domácí vanilkový a kakaový pribináček

70 minut
Koláč z rebarbory

Koláč z rebarbory

Jak na domácí pizzu

Poslední sledované recepty

47
Voňavý sirup z bezinkových květů
Voňavý sirup z…
39
Ořechové úly a tučňáčci
Ořechové úly a tučňáčci
29
Cibulový filet
Cibulový filet
26
Vepřové s cibulí na černém pivu
Vepřové s cibulí na…
23
Rybí filé v těstíčku
Rybí filé v těstíčku

Zajímavé články

Sladká krása, kterou je škoda sníst: Německá cukrářka vyrábí ty nejkrásnější veganské dorty
Sladká krása, kterou je škoda sníst: Německá…
Koprový čaj: Osvěžte tělo a duši jedinečným nápojem plným zdraví a chuti
Koprový čaj: Osvěžte tělo a duši jedinečným…
Smažený řízek 7x jinak: Holandský, s bylinkovou strouhankou i plněný Kyjev
Smažený řízek 7x jinak: Holandský, s bylinkovou…
Éčka pod drobnohledem: Co se skrývá za tajemnými kódy na obalech?
Éčka pod drobnohledem: Co se skrývá za tajemnými…
3x moučník na víkend: Spálený koláč, buchta s rebarborou a banánové vafle
3x moučník na víkend: Spálený koláč, buchta s…
AHA.cz Její partner už je minulost! Burešová představila nového chlapa

Její partner už je minulost! Burešová představila nového chlapa

Mimibazar První pomoc při spálení od slunce, poranění, nevolnosti i jet lagu: Homeopatická cestovní lékárnička

První pomoc při spálení od slunce, poranění, nevolnosti i jet lagu: Homeopatická cestovní lékárnička

Dáma.cz Karel Gott, jak ho neznáte: Zlatý slavík na fotkách, které vás překvapí

Karel Gott, jak ho neznáte: Zlatý slavík na fotkách, které vás překvapí

Blesk pro ženy Horoskop na další týden: Kdo bude emočně na dně a kdo vkročí do nové životní etapy?

Horoskop na další týden: Kdo bude emočně na dně a kdo vkročí do nové životní etapy?

Ženy.cz Jak rychle usnout do 10, 60 a 120 vteřin. 3 vědecky ověřené metody

Jak rychle usnout do 10, 60 a 120 vteřin. 3 vědecky ověřené metody

Blesk.cz Těžké období pro Kamilu Magálovou: Smrt hned tří blízkých lidí!

Těžké období pro Kamilu Magálovou: Smrt hned tří blízkých lidí!

SportRevue.cz FOTO: Jaromír Jágr a jeho 6 bejvalek. Která z nich byla nejhezčí?

FOTO: Jaromír Jágr a jeho 6 bejvalek. Která z nich byla nejhezčí?

Maminka.cz První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo bude emočně na dně a kdo vkročí do nové životní etapy?

Horoskop na další týden: Kdo bude emočně na dně a kdo vkročí do nové životní etapy?

Další doporučené recepty:

Lískové placičky
Lískové placičky
Lískoví ježečci
Lískoví ježečci
Lískovoořechové košíčky s kávou
Lískovoořechové košíčky s kávou
Lístkoví šnečci s marmeládou
Lístkoví šnečci s marmeládou
Listové chuťovky
Listové chuťovky
Listové chuťovky s olivou
Listové chuťovky s olivou
  • Recepty.cz
  • Lístkoví šneci se sýrem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact