• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Velikonoce
  • Recepty.cz
  • Lístkoví šneci se sýrem
Napište svůj komentář k receptu

Lístkoví šneci se sýrem

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.3
hodnotilo: 25
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Lístkoví šneci se sýrem
Lístkoví šneci se sýrem
Lístkoví šneci se sýrem
Lístkoví šneci se sýrem
Lístkoví šneci se sýrem
Lístkoví šneci se sýrem
4fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

24 porce
    • sůl
    • 1
      ks vejce
    • 1
      balení listové těsto
    • kečup - jemný
    • 100
      g sýr niva
    • 100
      g salám Jemně sekaný - lepší je nějaký tvrdý aromatický - třeba paprikáš a podobně
    • 100
      g cihla
    • papír na pečení

Postup přípravy receptu

1
Listové těsto na tenko rozválíme, potřeme kečupem a posypeme směsí sýrů se salámem, směs můžeme ještě dosolit. Pořádně přimáčkneme do těsta a sbalíme do tenké dlouhé roládky. Krájíme na jeden centimetr a dáváme na papír na pečení na plech. Potřeme vajíčkem a v horké troubě pečeme do růžova.

RADA: Jak na domácí kečup

2
Tahle mňamka je rychlé hotová a je výborná teplá i studená. Doporučuju dělat ze dvou dávek!

RADA: Vychytávky, které využijete při pečení

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Závin z listového těsta se špenátem

Závin z listového těsta se špenátem

Závin z listového těsta s červenou řepou

Závin z listového těsta s červenou…

Skořicové šneky

Skořicové šneky

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • marasaf | 14. 10. 2015 15:36

    Opravdu vinikající... se slaninkou ještě lepší

  • Gábina Stárková | 5. 12. 2014 08:01

    Pekla jsem je včera na oslavu a všem moc chutnaly <:-) .Děkuji

  • prťavec
    prťavec | 8. 8. 2012 10:39

    Jsou moc dobré :-).. přiznám se, že jsem si náplně udělala po svém, ale i tak jsem sklidila úspěch :-).. Listové těsto jsem rozdělila na tři části: 1. část- přidala jsem slaninu, rozmixovaná rajčata+ oregáno, pepř a sůl, nastrouhanou nivu, nastrouhaný eidam. 2. část- šunka, brusinky, hermelín, sůl, pepř a trochu oregána ( jen na dochucení ;-) ) 3. část- šunka, trochu brusinek, nastrouhaná niva, rozmixovaná rajčata+oregáno, pepř a sůl bylo toho na dva plechy a přítel je málem slupnul na posezení :-)

  • Ladia
    Ladia | 11. 6. 2012 20:28

    Toho salámu i sýra (může být jakýkoliv) rozhodně 2-3x více... a posypat oregánem :-)

  • Iveta | 29. 6. 2011 13:25

    Vyzkousejte rozvalet listove testo namletymi skvarkami,zamotat a upect.MNAMKA nejlepsi. :-P

  • Tereza T
    Tereza T | 20. 4. 2011 12:32

    Opraveno, díky.

  • Ladia
    Ladia | 20. 4. 2011 07:36

    Prosím o přeřazení do nějaké rozumné kategorie např. chuťovky - slané.

  • Michala Polenská | 10. 9. 2008 12:51

    Výborná věc! Upekla jsem na vlastní svatbu a mělo to obrovský úspěch, jen z časového důvodu jsem to nestrouhala - šunka a sýr na plátky, nic se nehrnulo. A dělala jsem ještě variantu - slanina, sýr a hořčice + posypat kořením navrchu a trošku soli. Moooc dobré!

  • Di | 2. 5. 2007 19:11

    Nejen skvělé na chuť, ale také úžasně pohledné! Náplň se mi vůbec nehrnula - přimáčkla jsem jí dle rady autorky. Použila jsem na to váleček: na náplň jsem položila mikrotenový sáček a hezky převálela. Určitě zkusím další varianty. A dám samozřerjmě jedničku.

  • Anonym | 30. 12. 2006 11:39

    Tomu se říká silvestrovská rychlovka !!!

  • Ivana L. | 12. 10. 2006 01:17

    Tak to my přidáváme i papriku syrovou a cibuli.Těsto se sice hůře krájí ale je to výborné.Pokud něco vypadne nevadí,položíme nahoru a je to.

  • Iva | 9. 1. 2006 07:36

    Já na těsto dám plátky sýra salámu a ještě ten salám potřu hořčicí.Jen se po tom zapráší.

  • Anonym | 30. 12. 2005 12:04

    Tak tohle bude super na Silvestra....konečně něco jiného než jednohubky.

  • Erika | 4. 7. 2005 12:03

    Hm, nedávno jsem na jedné svatbě ochutnala variantu s nasekanými vlašskými ořechy a sýrem - prostě chuťový orgasmus!!! ;-)

  • VERA | 30. 6. 2005 23:31

    Vyzkoušela jsem,ale nádivka se stále hrnula kupředu,tak jsem pokladla šunkou a plátky sýru a šlo to lépe.Vrch jsem posypala oregánem.Jinak doporučuji buď dělat rovnou z více dávek nebo ho rodině nikdy neukazovat!Nestačí ani vychladnout!

  • Lidka Kábrtová | 3. 6. 2005 12:52

    Při 180°C a odhadem tak patnáct minut, až zezlátnou...Ale to poznáte okem.

  • Xym | 31. 5. 2005 12:56

    ako dlho sa to pecie a pri akej teplote_

  • Lidka Kábrtová | 20. 4. 2005 20:42

    Doplňuji ještě variantu pro milovníky špenátu. Špenát rozmrazíme a na cedníky z něj slijeme všechnu vodu, ochutíme solí a drceným česnekem a natřeme na těsto místo kečupu, pak dáme sýr a postupujemem klasicky.U varianty s kečupem je možné přidat do sýra jemně posekané olivy.

  • Lenka | 20. 4. 2005 13:15

    no hlavně, že všichni víme "vo co de", né? (-:Recept je výborný!

  • chodové | 31. 3. 2005 08:27

    U nás zase lískové těsto ...

  • Lidka Kábrtová | 31. 3. 2005 07:04

    Máte pravdu. To jen mně se občas zafixuje nějaký zlomek nářečí, které jsem slýchala od babičky a prostě to pak v hlavě vězí...

  • Anonym | 31. 3. 2005 02:07

    Používají se oba názvy... Dobromila je Rettigová a ne Retigová

  • dobromila retigová | 30. 3. 2005 12:40

    těsto je listové a ne lístkové

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Jednohubky
Chuťovky Slané Svačina Večeře Pozdní večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cihla Kečup - jemný Listové těsto Papír na pečení Salám Sůl Sýr Niva Vejce

Jak na domácí pizzu

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kiwi řezy

Kiwi řezy

Husí játra jako předkrm

Husí játra jako předkrm

Kuře na nových bramborách

Kuře na nových bramborách

Hrníčkové knedlíky

Hrníčkové knedlíky

Studená cuketová polévka se dvěma sýry a šunkou

Studená cuketová polévka se dvěma…

Slané palačinky s rajčatovou náplní

Slané palačinky s rajčatovou náplní

Cereální hruškový / jablečný závin (štrůdl)

Cereální hruškový / jablečný závin …

Anglická gulášová polévka

Anglická gulášová polévka

Losos na pomerančích

Losos na pomerančích

Doporučujeme

20 minut
Kuřecí piccata

Kuřecí piccata

20 minut
Chřestový salát s vejcem

Chřestový salát s vejcem

20 minut
Bylinkové kuře v marinádě chermoula

Bylinkové kuře v marinádě chermoula

30 minut
Žloutkové řezy jako vánek

Žloutkové řezy jako vánek

20 minut
Mac and cheese s chřestem a hráškem

Mac and cheese s chřestem a hráškem

30 minut
Strakaté blondie

Strakaté blondie

40 minut
Whisky krkovice s opečenými bramborami

Whisky krkovice s opečenými bramborami

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Slaný chřestový koláč

Slaný chřestový koláč

Jak na domácí pizzu

Poslední sledované recepty

116
Vepřové výpečky s bramboráčky a špenátem s bešamelem
Vepřové výpečky s…
45
Drožďová zavářka
Drožďová zavářka
32
Pivní výpečky s bramborovými noky
Pivní výpečky s…
31
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
31
Bábovka s tvarohovou náplní
Bábovka s tvarohovou…

Zajímavé články

Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou barvou i chutí
Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou…
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i zeleniny!
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i…
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo rizoto
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo…
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a bez vaření
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a…
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou většina z nás jí špatně. Víme, jak na ně!
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou…
AHA.cz Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz 5 signálů, že vás někdo proklel, uřkl nebo uhranul: Jak se proti tomu bránit?

5 signálů, že vás někdo proklel, uřkl nebo uhranul: Jak se proti tomu bránit?

Blesk pro ženy Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Ženy.cz Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Blesk.cz Slzy pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu i u sídla na Andělské Hoře

Slzy pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu i u sídla na Andělské Hoře

SportRevue.cz VIDEO: 10 nejkrásnějších tenistek všech dob. Světu vládnou slovanské holky

VIDEO: 10 nejkrásnějších tenistek všech dob. Světu vládnou slovanské holky

Maminka.cz Jak rodiče vychovávají neúspěšné děti? Co při výchově nedělat, aby byly děti spokojené a sebevědomé?

Jak rodiče vychovávají neúspěšné děti? Co při výchově nedělat, aby byly děti spokojené a sebevědomé?

Blesk Horoskopy Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Další doporučené recepty:

Lískové placičky
Lískové placičky
Lískoví ježečci
Lískoví ježečci
Lískovoořechové košíčky s kávou
Lískovoořechové košíčky s kávou
Lístkoví šnečci s marmeládou
Lístkoví šnečci s marmeládou
Listové chuťovky
Listové chuťovky
Listové chuťovky s olivou
Listové chuťovky s olivou
  • Recepty.cz
  • Lístkoví šneci se sýrem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact