Dobře vyšlehaná tvarohová pomazánka, zbarvená po paprice, s drobnými kousky cibule. Konzistence lehká, jemná, dobře roztíratelná. Vůně a chuť výraznější, ovlivněná paprikou.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Tvarohová pomazánka s česnekem
Tvarohová pomazánka se zakysanou…
Tvarohová pomazánka Obazda s hruškami
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Bezé roláda
Zmrzlinové palačinky s lesním ovocem
Lasagne s rajčaty
Lahodný čokoládový krém na dorty
Trvanlivé sušenky
Mleté maso zapečené s bramborem,…
Koláčky ze 100% tuku
Vepřové kotlety se špekáčkem
Mikrovlnkové rychloMUFFINY
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Česnečka
Závin se zelím a uzeným masem
Hruškový crumble s perníkem
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Šmyklavé (klouzavé) budějovické…
Pečené bramborové lupínky
Kachní paštika
Banánové lívance s kokosem a jablky