Dobře vyšlehaná tvarohová pomazánka, zbarvená po paprice, s drobnými kousky cibule. Konzistence lehká, jemná, dobře roztíratelná. Vůně a chuť výraznější, ovlivněná paprikou.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Tvarohová pomazánka s česnekem
Tvarohová pomazánka se zakysanou…
Tvarohová pomazánka Obazda s hruškami
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kořeněné vepřové řízky v alobalu
Nepečený jablkový dort
Lahodné tvarohovo-kávové řezy
Rybízový koláč s tvarohem a drobenkou
Hovězí kostky v pivním sosu s cibulkou
Rychlý nepečený moučník z polenty
Holubce v bešamelu - plněné zelné…
Zapečené brambory s květákem a rajčaty
Kachna pomalu pečená
Rychlá mexická fazolová polévka
Zeleninový boršč
Kuřecí prsa s pečenou dýní a mačkaným…
Pečená zelenina s bylinkami
Skořicové šneky
Mrkvový krém se zázvorem a chilli
Kaldoun s játrovými knedlíčky
Tvarohové řezy s mákem