Dobře vyšlehaná tvarohová pomazánka, zbarvená po paprice, s drobnými kousky cibule. Konzistence lehká, jemná, dobře roztíratelná. Vůně a chuť výraznější, ovlivněná paprikou.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Tvarohová pomazánka s česnekem
Tvarohová pomazánka se zakysanou…
Tvarohová pomazánka Obazda s hruškami
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Česnekové špagety
Plněné žampióny speciál
Majolková bábovka - ořechová
Něžná pomazánka z mascarpone
Pohankový salát
Krůtí s rýžovými nudlemi
Rajská omáčka z džusu
Jihočeská kulajda od maminky
Moje sýrovo-šunkové muffiny
Mexická tortilla se zelným salátem
Krémová houbová polévka
Halloweenský perník
Rizoto s kuřetem a liškami
Kefírový koláč s jablky a čokoládovou…
Halloweenské cupcakes
Tatarák s kapary
Topinky s houbami a čedarem
Hruškový crumble s perníkem