Dobře vyšlehaná tvarohová pomazánka, zbarvená po paprice, s drobnými kousky cibule. Konzistence lehká, jemná, dobře roztíratelná. Vůně a chuť výraznější, ovlivněná paprikou.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Tvarohová pomazánka s česnekem
Tvarohová pomazánka se zakysanou…
Tvarohová pomazánka Obazda s hruškami
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Znojemská čočka
Kavak
Zámecká drůbeží játra
Hamburgery original
Vaječná pomazánka s Vysočinou
Drožďová pomazánka s pepřem
Dědkova tlačenka z bůčku a vajec
Holandské řízky - smetanové
Chutná čína ze sojového masa
Zelňačka s klobásou
Perníčky
Klasický recept na polevu na perníčky
Vanilkové rohlíčky VI.
Linecké cukroví krok za krokem
Segedínský guláš - F.O.O.D.
Nejlepší vaječný likér
Madlenky
Čerstvé kimchi