Dobře vyšlehaná tvarohová pomazánka, zbarvená po paprice, s drobnými kousky cibule. Konzistence lehká, jemná, dobře roztíratelná. Vůně a chuť výraznější, ovlivněná paprikou.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Tvarohová pomazánka s česnekem
Tvarohová pomazánka se zakysanou…
Tvarohová pomazánka Obazda s hruškami
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Jablečné čatní
Jogurtová marináda na kuře
Hovězí pečeně na červeném vínu
Adžika masovo-zeleninové ragú
"Štafetky" - zákusky, roláda, řez
Ostrá barbecue marináda BBQ
Batátové bramboráky
Borůvkové knedlíky - bez vajec
Cukeťáčky s uzeným masem (bramboráky…
Trhané vepřové
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky
Svatomartinská husa
Lokše
Rohlíčky s povidly
Dušené červené zelí
Hruškový crumble s perníkem
Karlovarský knedlík I.
Zelňačka s klobásou