Dobře vyšlehaná tvarohová pomazánka, zbarvená po paprice, s drobnými kousky cibule. Konzistence lehká, jemná, dobře roztíratelná. Vůně a chuť výraznější, ovlivněná paprikou.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Tvarohová pomazánka s česnekem
Tvarohová pomazánka se zakysanou…
Tvarohová pomazánka Obazda s hruškami
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Tvarohové řezy sypané
Květáková polévka s krupicí a vejci
Kotlety (řízky) v alobalu
Salát z červené řepy s křenem II.
Žampionová játra
Rychlá rajská polévka s pistáciemi
"Rozetky" - šneci s tvarohem a…
Bezlepkový tvarohový mazanec
Dýňová polévka krémová
Salát z pečené dýně s trhaným masem a…
Linecké cukroví krok za krokem
Tradiční vánoční punč
Masarykovo cukroví
Vosí hnízda
Svařák
Vanilkové rohlíčky VI.
Perníčky
Klasický recept na polevu na perníčky