Dobře vyšlehaná tvarohová pomazánka, zbarvená po paprice, s drobnými kousky cibule. Konzistence lehká, jemná, dobře roztíratelná. Vůně a chuť výraznější, ovlivněná paprikou.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Tvarohová pomazánka s česnekem
Tvarohová pomazánka se zakysanou…
Tvarohová pomazánka Obazda s hruškami
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kotlety plněné šunkou a sýrem
Celozrnné sušenky
Brokolice na španělský způsob
Domácí vánočka
Kokosky s marmeládou
Bramboráky sváteční
Vláčné mrkvové taštičky
Smothie-Kiwi a banán
Makovec
Křupavé bramboráky se zelným salátem
Kaštanová polévka
Rolovaná krkovice à la porchetta
Hovězí Massaman karí s batáty
Sladký jogurt s kořením
Banánové lívance s kokosem a jablky
Crumble s jablky
Citronový koláč z mléčné rýže
Vafle s karamelem a kokosovou…