Dobře vyšlehaná tvarohová pomazánka, zbarvená po paprice, s drobnými kousky cibule. Konzistence lehká, jemná, dobře roztíratelná. Vůně a chuť výraznější, ovlivněná paprikou.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Tvarohová pomazánka s česnekem
Tvarohová pomazánka se zakysanou…
Tvarohová pomazánka Obazda s hruškami
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Jogurtový koláč
Plněné papriky v rajčatové omáčce
Košíčky s ořechovou náplní
Výborný karamelový likér
Amur (ryba) v bylinkovém těstíčku
Orientální mrkvová polévka
Bezinkový džem (rosol) - květový
Koláček z pohanky
Ostružinový koláč s broskvemi
Čočková polévka se slaninou
Mexická tortilla se zelným salátem
Kuře na paprice s jemnými krupicovými…
Strouhaný kakaový koláč
Dýňové muffiny
Polévka z červené řepy
Krůtí guláš s těstovinami
Dýňová polévka s hruškami
Tvarohové řezy s mákem