Dobře vyšlehaná tvarohová pomazánka, zbarvená po paprice, s drobnými kousky cibule. Konzistence lehká, jemná, dobře roztíratelná. Vůně a chuť výraznější, ovlivněná paprikou.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Tvarohová pomazánka s česnekem
Tvarohová pomazánka se zakysanou…
Tvarohová pomazánka Obazda s hruškami
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Gnocchi
Bramborové krokety III.
Jahodové řezy VII.
Jahodový dort - krémový
Pribiňáčkové řezy
Tvarohový mazanec dle Ládi Hrušky
(nejen) Masové roládky / závitky s…
Guláš s hráškem
Sirup ze smrkových výhonků
Restované žampiony s bramborami a…
Vláčná máslová vánočka
Rumové kuličky s kokosem
Vosí hnízda
Ořechy s krémem
Rafaelo kuličky
Nejlepší vaječný likér
Vosí hnízda III.
Tradiční bramborový salát