Dobře vyšlehaná tvarohová pomazánka, zbarvená po paprice, s drobnými kousky cibule. Konzistence lehká, jemná, dobře roztíratelná. Vůně a chuť výraznější, ovlivněná paprikou.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Tvarohová pomazánka s česnekem
Tvarohová pomazánka se zakysanou…
Tvarohová pomazánka Obazda s hruškami
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Perník II.
Velikonoční beránek - fofr
Étonnant jablkový koláč
Sýrová polévka V.
Plněné bezmasé bramborové knedlíky
Měsíční krajina
Focaccia s olivami a rozmarýnem
Spaghetti aglio olio e peperoncino
Dušené kuře se zeleninou (tajine /…
Placičky z bílých fazolí
Noky se špenátem a ricottou
Citronový koláč dle časopisu F.O.O.D.
Rozlítaný ptáček
Chleba s avokádovou pomazánkou a vejci
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Brokolicová polévka se sýrem a…
Dort Míša
Čokoládový pudink