Dobře vyšlehaná tvarohová pomazánka, zbarvená po paprice, s drobnými kousky cibule. Konzistence lehká, jemná, dobře roztíratelná. Vůně a chuť výraznější, ovlivněná paprikou.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Tvarohová pomazánka s česnekem
Tvarohová pomazánka se zakysanou…
Tvarohová pomazánka Obazda s hruškami
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Bramborové placky s mákem
Kávový zákusek - řezy
Štrúdl s jablky, tvarohem a mandlemi
Dresing z kysané smetany
Tvarohový dort s banány
"Míša" roláda
Pivní výpečky s bramborovými noky
Italské uzly ala focaccia "fokáča"
Kachní prsa a bramborové suflé
Cuketové cannelloni s ricottou
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Ostružinový koláč s broskvemi
Cuketové bramboráky
Tabouleh
Zapečená plněná rajčata
Domácí lučina
Bublanina s ostružinami
Bleskové kuře na paprice