Dobře vyšlehaná tvarohová pomazánka, zbarvená po paprice, s drobnými kousky cibule. Konzistence lehká, jemná, dobře roztíratelná. Vůně a chuť výraznější, ovlivněná paprikou.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Tvarohová pomazánka s česnekem
Tvarohová pomazánka se zakysanou…
Tvarohová pomazánka Obazda s hruškami
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Čínská rýže
Vaječná pomazánka s rukolou
Jednohubky nebo chlebíčky se ,,Zaziky…
Voňavý králík nebo kuře - s nádivkou
Gnocchi se šlehačkou, slaninou a…
Boloňský guláš na zítra
Limetkový cheesecake s borůvkami
Smetanové tvarůžky (syrečky)
Kávový dort (řez) s pudinkem
Kuře na paprice
Klasické lečo
Cukeťák z trouby
Borůvkový koláč s krémem z bílé…
Cuketové pickles s koprem
Jahodový sorbet
Topinky s pestem, rajčaty a…
Losos s hráškem