Dobře vyšlehaná tvarohová pomazánka, zbarvená po paprice, s drobnými kousky cibule. Konzistence lehká, jemná, dobře roztíratelná. Vůně a chuť výraznější, ovlivněná paprikou.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Tvarohová pomazánka s česnekem
Tvarohová pomazánka se zakysanou…
Tvarohová pomazánka Obazda s hruškami
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kuřecí kapsa
Plněné papriky jinak
Jednoduchý grenadýrmarš
Těstoviny se špenátem a žampiony
Kuře na pomerančích
Jogurtová marináda na kuře
Domácí tavený sýr dle Ládi Hrušky
Domácí šunka ála vepřováček
Vegetariánské karbanátky (rýžovo…
Mexický těstovinový salát
Třešňová marmeláda
Čevapčiči
Focaccia
Voňavý sirup z bezinkových květů
Salát little gem se slaninou a…
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…
Jahodové knedlíky raz dva
Třešňový koláč s tvarohem