Dobře vyšlehaná tvarohová pomazánka, zbarvená po paprice, s drobnými kousky cibule. Konzistence lehká, jemná, dobře roztíratelná. Vůně a chuť výraznější, ovlivněná paprikou.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Tvarohová pomazánka s česnekem
Tvarohová pomazánka se zakysanou…
Tvarohová pomazánka Obazda s hruškami
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zapékané plněné brambory
Obrácené řízky podle tchýně
Těstovinový salát Moravanka
Karamelový dort
Opilý Izidor - Lux
Čokoládové buchtičky s čokoládovým…
Salát s rukolou a olivami
Plněné smažené žampiony
Vepřová pečeně s houskovými knedlíky…
Topinky se smaženicí
Polévka z lišek
Hovězí s houbovou omáčkou a knedlíky
Ginger shot
Tvarohové řezy s mákem
Kyseláče s rozmarýnem a jalovcem
Kaldoun s játrovými knedlíčky
Rizoto s kuřetem a liškami
Houbová omáčka s bramborovými buchtami