Dobře vyšlehaná tvarohová pomazánka, zbarvená po paprice, s drobnými kousky cibule. Konzistence lehká, jemná, dobře roztíratelná. Vůně a chuť výraznější, ovlivněná paprikou.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Tvarohová pomazánka s česnekem
Tvarohová pomazánka se zakysanou…
Tvarohová pomazánka Obazda s hruškami
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Ředkvičková pomazánka s karotkou
Pomazánka na chlebíčky
Milionová polévka
Chutní šnečci
Pečené fazole
Citronový dort (řezy) s želé
Plněné brambory s rajčaty a…
Čokoládový dort V.
Česnekové řízky v těstíčku
Krůtí závitky se zeleninovým bulgurem
Letní těstoviny
Cukety plněné mletým masem
Švestkové knedlíky z bramborového…
Rajčatový salát s prosciuttem a…
Souvlaki s tzatziki
Galetka s letním ovocem
Ovocné tiramisu do skleničky
Květákové steaky z grilu