Dobře vyšlehaná tvarohová pomazánka, zbarvená po paprice, s drobnými kousky cibule. Konzistence lehká, jemná, dobře roztíratelná. Vůně a chuť výraznější, ovlivněná paprikou.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Tvarohová pomazánka s česnekem
Tvarohová pomazánka se zakysanou…
Tvarohová pomazánka Obazda s hruškami
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kotlety na cibuli
Cibulový koláč z pořadu "Jak na to"
Skvělé kakaové věnečky
Bůček pečený na zelí
Smažený vepřový řízek se sýrem
Pečená zelenina na lžíci oleje
Hlíva na kořenové zelenině se smetanou
Chřestová polévka II.
Jednoduché karamelové řezy
Cuketové těstoviny s ricottou a…
Houbový guláš
Topinky s houbami a čedarem
Podzimní salát Coleslaw
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Koláč s kaki a skyrem
Dýňové muffiny
Dýňové rizoto
Ginger shot