Dobře vyšlehaná tvarohová pomazánka, zbarvená po paprice, s drobnými kousky cibule. Konzistence lehká, jemná, dobře roztíratelná. Vůně a chuť výraznější, ovlivněná paprikou.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Tvarohová pomazánka s česnekem
Tvarohová pomazánka se zakysanou…
Tvarohová pomazánka Obazda s hruškami
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Maminčina jablečná buchta
Sýrovo-vajíčková pomazánka
Křehký, výjimečně dobrý makový koláč
Trojbarevné tvarohové řezy "mňamka"
Krémová kapustovo-sýrová polévka
Vynikající vanilková zmrzlina
Květák s mletým masem po boloňsku
Dýně s mletým masem nejen na těstoviny
Sladko-kyselé vepřové po thajsku
Plněné batáty
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek