Dobře vyšlehaná tvarohová pomazánka, zbarvená po paprice, s drobnými kousky cibule. Konzistence lehká, jemná, dobře roztíratelná. Vůně a chuť výraznější, ovlivněná paprikou.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Tvarohová pomazánka s česnekem
Tvarohová pomazánka se zakysanou…
Tvarohová pomazánka Obazda s hruškami
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Česnekové kuřecí nebo krůtí řízky
Jablečné lívance s ovesnými vločkami
Fofr cuketa na řecký způsob
Zapečené těstoviny s kuřecím masem a…
Rychlé rizoto z uzeného kuřete
Šusky (opečené škubánky)
Tatarský biftek podle časopisu F.O.O…
Domácí kuřecí paštika
Dušené mleté maso se žampióny
Holandský řízek a šťouchané brambory
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Čočková polévka se zeleninou
Čokoládová roláda s lehkým krémem a…
Mexický hrnec s rýží
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Zimní minestrone
Česnečka
Polévka z červené čočky