Dobře vyšlehaná tvarohová pomazánka, zbarvená po paprice, s drobnými kousky cibule. Konzistence lehká, jemná, dobře roztíratelná. Vůně a chuť výraznější, ovlivněná paprikou.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Tvarohová pomazánka s česnekem
Tvarohová pomazánka se zakysanou…
Tvarohová pomazánka Obazda s hruškami
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Gulášová polévka II.
Vepřová žebírka s medem a zázvorem
Nepečený karamelový dort s ricottou a…
Ledový salát s kořeněným kuřecím masem
Čokoládová bábovka ze zakysanky
Okurková polévka dle časopisu F.O.O.D.
Cuketa v sýrové omáčce
Přírodní plátek se sýrovou zeleninou …
Kořeněné šátečky se šunkou a sýrem
Kuře na paprice
Dýňová polévka s hruškami
Houbová omáčka II.
Krupicový dezert se švestkovým…
Topinky se smaženicí
Nepečený jablkový dort
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Houbový guláš
Vanilkový cheesecake