Dobře vyšlehaná tvarohová pomazánka, zbarvená po paprice, s drobnými kousky cibule. Konzistence lehká, jemná, dobře roztíratelná. Vůně a chuť výraznější, ovlivněná paprikou.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Tvarohová pomazánka s česnekem
Tvarohová pomazánka se zakysanou…
Tvarohová pomazánka Obazda s hruškami
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dvoubarevné jablkové řezy
Mrkvový salát - vitaminová bomba
Roláda piškotová
Ředkvičkový salát s bramborem - lehký
Cuketa na orientální způsob
Vepřová plec s krémovou omáčkou,…
Harlekýn
Ovocný koláč se žmolenkou
Pochoutkový dip k zelenině
Thajské rýžové nudle Pad Thai
Budapešť
Kuličky z mletého masa s rychlou…
Trojí sladká ovesná kaše
Lotus cheesecake
Asijské pikantní cuketové nudle
Těstoviny s lososem a arašídovou…
Tvarohové řezy s mákem
Palačinka z trouby s karamelizovaným…