Dobře vyšlehaná tvarohová pomazánka, zbarvená po paprice, s drobnými kousky cibule. Konzistence lehká, jemná, dobře roztíratelná. Vůně a chuť výraznější, ovlivněná paprikou.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Tvarohová pomazánka s česnekem
Tvarohová pomazánka se zakysanou…
Tvarohová pomazánka Obazda s hruškami
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Nouzová polévka
Tvarohové smaženky
Srbský kotlet
Tvarohové knedlíky s jakýmkoliv ovocem
Cibulová pizza z listového těsta
Hovězí guláš s domácím Bavorským…
Plněné ořechové rohlíčky
Almnüsse (smažené koblížky)
Pikantní sladkokyselá polévka na…
Těstoviny s pečenými rajčaty, cuketou…
Domácí lučina
Bleskové kuře na paprice
Bublanina s ostružinami
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Šopský salát
Ostružinový koláč s broskvemi
Makovec se švestkami