Dobře vyšlehaná tvarohová pomazánka, zbarvená po paprice, s drobnými kousky cibule. Konzistence lehká, jemná, dobře roztíratelná. Vůně a chuť výraznější, ovlivněná paprikou.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Tvarohová pomazánka s česnekem
Tvarohová pomazánka se zakysanou…
Tvarohová pomazánka Obazda s hruškami
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Rajská polévka s masem
Pizza rohlíky
Gnocchi se sýrovou omáčkou
Dýně s kořenovou zeleninou na smetaně…
Pečený pstruh s holandskou omáčkou
Dědovy škubánky na slano
Pečená žebírka na zelenině
Ostružinový koláč s broskvemi
Rychlé červené karí s krevetami
Cuketové cannelloni s ricottou
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Cuketové bramboráky
Tabouleh
Zapečená plněná rajčata
Bublanina s ostružinami
Vanilkový cheesecake
Šopský salát