• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Linguine s růžičkovou kapustou a klobásou
Napište svůj komentář k receptu

Linguine s růžičkovou kapustou a klobásou

autor: F.O.O.D.
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 8
doba přípravy: 20 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Linguine s růžičkovou kapustou a klobásou
Linguine s růžičkovou kapustou a klobásou
Linguine s růžičkovou kapustou a klobásou
Linguine s růžičkovou kapustou a klobásou
Linguine s růžičkovou kapustou a klobásou
Linguine s růžičkovou kapustou a klobásou
Linguine s růžičkovou kapustou a klobásou
5fotografií
Nahrát fotku
 

Příprava těstovin má nekonečně variací. Pokud jste jejich fanouškem, vyzkoušejte je s orestovanou růžičkovou kapustou a klobásou.

Suroviny

4 porce
    • 300
      g linguini
    • 2
      hrst růžičková kapusta
    • 2
      ks klobása
    • 1
      ks červená cibule
    • 2
      stroužek česnek
    • olivový olej
    • 0,50
      citronová šťáva
    • strouhaný parmazán k podávání
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

1
Těstoviny uvařte podle návodu na obalu tak, aby byly na skus. Při jejich slévání uchovejte trochu vody. Kapusty očistěte a pokrájejte na poloviny, klobásu nakrájejte na půlkolečka, cibuli na klínky, česnek na plátky.

RADA: Jak vařit těstoviny, aby se neslepily? Mrkněte na VIDEO

2
Ve větší pánvi na lžíci olivového oleje pomalu restujte kapusty, asi po pěti minutách přidejte klobásu a cibuli, po dalších pěti minutách česnek. Dochuťte solí a pepřem, podlijte asi naběračkou vody z těstovin a promíchejte. Vodu nechte odvařit, aby se suroviny spojily do krémovité konzistence.

RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli

3
Do pánve přidejte uvařené těstoviny, zastříkněte citronovou šťávou, dobře promíchejte, rozdělte na talíře a posypte parmazánem.

RADA: Podívejte se na VIDEO, jak připravit pikantní pečenou cizrnu

4
Recept pro vás připravil časopis F.O.O.D. (květen/2019)

RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Těstoviny se zeleninou a kuřetem

Těstoviny se zeleninou a kuřetem

Těstoviny s květákovou omáčkou

Těstoviny s květákovou omáčkou

Těstoviny s vlašskými ořechy

Těstoviny s vlašskými ořechy

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Těstoviny & rizota Linguine FOOD
Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Červená cibule Česnek Citronová šťáva Klobása Linguini Olivový olej Pepř mletý Růžičková kapusta Strouhaný parmazán Sůl

Jak vařit těstoviny, aby se neslepily

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Poleva z "ledových kaštanů"

Poleva z "ledových kaštanů"

Gnocchi se špenátovou omáčkou

Gnocchi se špenátovou omáčkou

Italské kuře II.

Italské kuře II.

Sekaná s kuskusem

Sekaná s kuskusem

Pikantní nakládaný hermelín II.

Pikantní nakládaný hermelín II.

Chlebíčky s vejcem

Chlebíčky s vejcem

Focaccia s olivami a rozmarýnem

Focaccia s olivami a rozmarýnem

Báječné ovocné koláčky - snadno a rychle

Báječné ovocné koláčky - snadno a…

Slané cukroví

Slané cukroví

Doporučujeme

35 minut
Červené špagety

Červené špagety

60 minut
Dýňový kompot

Dýňový kompot

40 minut
Kaplická cmunda

Kaplická cmunda

55 minut
Butter chicken masala

Butter chicken masala

30 minut
Vláčný perník s jablky

Vláčný perník s jablky

170 minut
Maďarský guláš

Maďarský guláš

15 minut
Dýňové latte

Dýňové latte

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Jak vařit těstoviny, aby se neslepily

Poslední sledované recepty

43
Brownies z USA
Brownies z USA
24
Skotská vejce podle The Real Meat Society
Skotská vejce podle The…
22
Cottage quiche s červenou cibulí
Cottage quiche s…
22
Smažený bílý chřest
Smažený bílý chřest
19
Špaldovo-semolinové palačinky, základní recept
Špaldovo-semolinové…

Zajímavé články

Bramborové smaženky s houbami podle Jiřiny Bohdalové si nesmíte nechat ujít
Bramborové smaženky s houbami podle Jiřiny…
Pamela Anderson umí nejen hrát, ale i vařit a péct. Zkuste její hruškové galetky
Pamela Anderson umí nejen hrát, ale i vařit a…
Šťavnatá dýně v podzimní kuchyni: 8 sladkých i slaných receptů, které vám budou zatraceně chutnat
Šťavnatá dýně v podzimní kuchyni: 8 sladkých i…
Pečený květák umí překvapit. 3 recepty, které vám budou chutnat
Pečený květák umí překvapit. 3 recepty, které vám…
Co snídat, když čím dál víc zapomínáte? Nejlepším řešením je jedna chutná kombinace
Co snídat, když čím dál víc zapomínáte? Nejlepším…
AHA.cz Kate celá zelená vyděsila veřejnost: Těžká nemoc zpátky?

Kate celá zelená vyděsila veřejnost: Těžká nemoc zpátky?

Mimibazar Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Dáma.cz Největší lháři zvěrokruhu: Těmto znamením nevěřte ani nos mezi očima

Největší lháři zvěrokruhu: Těmto znamením nevěřte ani nos mezi očima

Blesk pro ženy Styl Victorie Beckham: Tyhle módní triky zaručují styl i centimetry navíc!

Styl Victorie Beckham: Tyhle módní triky zaručují styl i centimetry navíc!

Ženy.cz „Nesmíš si to tak brát.“ Proč dobře míněné rady lidem s depresí ubližují

„Nesmíš si to tak brát.“ Proč dobře míněné rady lidem s depresí ubližují

Blesk.cz Přiznání Ivy Kubelkové: Sáhla jsem si na dno!

Přiznání Ivy Kubelkové: Sáhla jsem si na dno!

SportRevue.cz Když hrůzou ztichne stadion. 11 nejděsivějších momentů v historii NHL

Když hrůzou ztichne stadion. 11 nejděsivějších momentů v historii NHL

Maminka.cz Největší těhotenská bříška ve své přirozenosti. Tyto mámy za ně sklidily obdiv i urážky. A to, světe div se, i od žen!

Největší těhotenská bříška ve své přirozenosti. Tyto mámy za ně sklidily obdiv i urážky. A to, světe div se, i od žen!

Blesk Horoskopy Kolikátého jste se narodili? Datum ovlivňuje vaši povahu

Kolikátého jste se narodili? Datum ovlivňuje vaši povahu

Další doporučené recepty:

Linguine s cuketou, hráškem, fetou a mátou
Linguine s cuketou, hráškem, fetou a…
Linguine s italskou klobásou salsicciou
Linguine s italskou klobásou salsicciou
Linguine s rukolovým pestem
Linguine s rukolovým pestem
Linzert
Linzert
Liptauer
Liptauer
Liptovská pomazánka podle ČSN
Liptovská pomazánka podle ČSN
  • Recepty.cz
  • Linguine s růžičkovou kapustou a klobásou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact