• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Linguine s růžičkovou kapustou a klobásou
Napište svůj komentář k receptu

Linguine s růžičkovou kapustou a klobásou

autor: F.O.O.D.
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 8
doba přípravy: 20 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Linguine s růžičkovou kapustou a klobásou
Linguine s růžičkovou kapustou a klobásou
Linguine s růžičkovou kapustou a klobásou
Linguine s růžičkovou kapustou a klobásou
Linguine s růžičkovou kapustou a klobásou
Linguine s růžičkovou kapustou a klobásou
Linguine s růžičkovou kapustou a klobásou
5fotografií
Nahrát fotku
 

Příprava těstovin má nekonečně variací. Pokud jste jejich fanouškem, vyzkoušejte je s orestovanou růžičkovou kapustou a klobásou.

Suroviny

4 porce
    • 300
      g linguini
    • 2
      hrst růžičková kapusta
    • 2
      ks klobása
    • 1
      ks červená cibule
    • 2
      stroužek česnek
    • olivový olej
    • 0,50
      citronová šťáva
    • strouhaný parmazán k podávání
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

1
Těstoviny uvařte podle návodu na obalu tak, aby byly na skus. Při jejich slévání uchovejte trochu vody. Kapusty očistěte a pokrájejte na poloviny, klobásu nakrájejte na půlkolečka, cibuli na klínky, česnek na plátky.

RADA: Jak vařit těstoviny, aby se neslepily? Mrkněte na VIDEO

2
Ve větší pánvi na lžíci olivového oleje pomalu restujte kapusty, asi po pěti minutách přidejte klobásu a cibuli, po dalších pěti minutách česnek. Dochuťte solí a pepřem, podlijte asi naběračkou vody z těstovin a promíchejte. Vodu nechte odvařit, aby se suroviny spojily do krémovité konzistence.

RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli

3
Do pánve přidejte uvařené těstoviny, zastříkněte citronovou šťávou, dobře promíchejte, rozdělte na talíře a posypte parmazánem.

RADA: Podívejte se na VIDEO, jak připravit pikantní pečenou cizrnu

4
Recept pro vás připravil časopis F.O.O.D. (květen/2019)

RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Těstoviny se zeleninou a kuřetem

Těstoviny se zeleninou a kuřetem

Těstoviny s květákovou omáčkou

Těstoviny s květákovou omáčkou

Těstoviny s vlašskými ořechy

Těstoviny s vlašskými ořechy

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Těstoviny & rizota Linguine FOOD
Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Červená cibule Česnek Citronová šťáva Klobása Linguini Olivový olej Pepř mletý Růžičková kapusta Strouhaný parmazán Sůl

Jak vařit těstoviny, aby se neslepily

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Gazpacho - andaluská zeleninová polévka

Gazpacho - andaluská zeleninová…

Šopský salát jinak

Šopský salát jinak

Pikantule

Pikantule

Janiny kuřecí medailonky

Janiny kuřecí medailonky

Olejové koláčky naší babičky

Olejové koláčky naší babičky

Brambory s tvarohem našich babiček

Brambory s tvarohem našich babiček

Italská polévka Minestrone Institutu Kompliment

Italská polévka Minestrone Institutu…

Sladké jednohubky

Sladké jednohubky

Mandle v pánvi pražené

Mandle v pánvi pražené

Doporučujeme

40 minut
Ratatouille IV.

Ratatouille IV.

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Jak vařit těstoviny, aby se neslepily

Poslední sledované recepty

56
Vegetariánské karbanátky (rýžovo-zeleninové)
Vegetariánské karbanátky…
53
Svíčková omáčka
Svíčková omáčka
45
Křenové topinky s vejcem
Křenové topinky s vejcem
44
Kulajda se zakysanou smetanou
Kulajda se zakysanou…
43
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou

Zajímavé články

7 oblíbených letních tvarohových dezertů: Využijte naplno tajnou ingredienci našich babiček
7 oblíbených letních tvarohových dezertů:…
Ledový čaj: Recept na domácí variantu bez zbytečného cukru a umělých aromat
Ledový čaj: Recept na domácí variantu bez…
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby chutnala božsky?
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby…
Osvěžení do vedra: Objevte kouzlo studených polévek
Osvěžení do vedra: Objevte kouzlo studených…
KVÍZ: Jak zdatný jste houbař? Otestujte se!
KVÍZ: Jak zdatný jste houbař? Otestujte se!
AHA.cz Zásadní zvrat u Boučka! Konec v Máme rádi Česko a Inkognito?

Zásadní zvrat u Boučka! Konec v Máme rádi Česko a Inkognito?

Mimibazar Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Dáma.cz Nenávist podle znamení: Ryby nenávidí agresi, Raci kritiku a Lvi úspěch druhých

Nenávist podle znamení: Ryby nenávidí agresi, Raci kritiku a Lvi úspěch druhých

Blesk pro ženy Módní přiznání Petry Černocké: Nakupuji v Sapě! A k čemu se nikdy nesníží?

Módní přiznání Petry Černocké: Nakupuji v Sapě! A k čemu se nikdy nesníží?

Ženy.cz Přestaňte mi cpát hormony. Jak těžké je pochopit, že antikoncepci nechci?

Přestaňte mi cpát hormony. Jak těžké je pochopit, že antikoncepci nechci?

Blesk.cz Manžel rapperky předvedl zvláštní »kérku«: Nahá Sharlota na paži!

Manžel rapperky předvedl zvláštní »kérku«: Nahá Sharlota na paži!

SportRevue.cz Tohle jsou přítelkyně a ženy (ex)pilotů Formule 1. Kdo má doma největší kočku?

Tohle jsou přítelkyně a ženy (ex)pilotů Formule 1. Kdo má doma největší kočku?

Maminka.cz Máma, která nechala svému synovi odstranit laserem obrovské mateřské znaménko, sklidila krutou kritiku

Máma, která nechala svému synovi odstranit laserem obrovské mateřské znaménko, sklidila krutou kritiku

Blesk Horoskopy Největší stíhačky podle horoskopu: Která znamení patří k nejžárlivějším?

Největší stíhačky podle horoskopu: Která znamení patří k nejžárlivějším?

Další doporučené recepty:

Linguine s cuketou, hráškem, fetou a mátou
Linguine s cuketou, hráškem, fetou a…
Linguine s italskou klobásou salsicciou
Linguine s italskou klobásou salsicciou
Linguine s rukolovým pestem
Linguine s rukolovým pestem
Linzert
Linzert
Liptauer
Liptauer
Liptovská pomazánka podle ČSN
Liptovská pomazánka podle ČSN
  • Recepty.cz
  • Linguine s růžičkovou kapustou a klobásou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact