• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Linguine s italskou klobásou salsicciou
Napište svůj komentář k receptu

Linguine s italskou klobásou salsicciou

autor: Redakce
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 2
doba přípravy: 70 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Linguine s italskou klobásou salsicciou
Linguine s italskou klobásou salsicciou
Linguine s italskou klobásou salsicciou
Linguine s italskou klobásou salsicciou
Linguine s italskou klobásou salsicciou
Linguine s italskou klobásou salsicciou
Linguine s italskou klobásou salsicciou
5fotografií
Nahrát fotku
 

Vyzkoušejte báječné linguine s italskou klobásou salsicciou. Jsou doplněné o rajčata, česnek, cibuli a chilli. Tyto těstoviny s lahodnou omáčkou si zamilujete.

Suroviny

4 porce
    • 2
      lžíce olivový olej
    • 8
      ks klobása Salsiccia
    • 2
      stroužek česnek
    • 2
      ks červená cibule
    • 2
      ks červená paprika
    • 2
      ks bobkový list
    • 80
      ml červené víno
    • 820
      g rajčata oloupaná v plechu
    • 1,50
      muškátový oříšek
    • sůl
    • pepř mletý
    • 120
      g parmezán strouhaný
    • 150
      ml smetana na vaření
    • 500
      g těstoviny

Postup přípravy receptu

1
Nejprve vymačkejte ze střívka maso a poté ho orestujte na olivovém oleji.
2
Jakmile se šťáva z masa odpaří, přidejte česnek, cibuli, chilli a bobkový list. Jemně povařte asi 20 minut, dokud cibule nebude hnědá.

RADA: Jak skladovat česnek?

3
Poté zvyšte teplotu, přidejte víno a vařte dokud se víno neodpaří.
4
Následně přidejte rajčata, lehce snižte teplotu a stále vařte, dokud nebudete mít omáčku hustou asi 45 minut.
5
Dochuťte muškátovým oříškem, solí a pepřem. Přidejte parmezán a smetanu.
6
Uvařte těstoviny, po slití je polijte omáčkou a podávejte posypané parmezánem.

RADA: Jak uvařit těstoviny aby se neslepily?

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Mleté maso k těstovinám

Mleté maso k těstovinám

Rajská omáčka s masovými koulemi a těstovinami

Rajská omáčka s masovými koulemi a…

Milánské špagety z mletého masa

Milánské špagety z mletého masa

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Těstoviny & rizota Linguine
Oběd Večeře Pozdní večeře Restování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bobkový list Červená cibule Červená paprika Červené víno Česnek Klobása Muškátový oříšek Olivový olej Parmezán Pepř mletý Rajčata oloupaná Smetana na vaření Sůl Těstoviny
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Florentský telecí řízek

Florentský telecí řízek

Bambusové výhonky s tofu

Bambusové výhonky s tofu

Sýrovo-kuřecí špízy

Sýrovo-kuřecí špízy

Masový vývar s petrželovými noky

Masový vývar s petrželovými noky

Čokoládová bábovka ze zakysanky

Čokoládová bábovka ze zakysanky

Maso s paprikovou omáčkou

Maso s paprikovou omáčkou

Kančí gulášek od Veru

Kančí gulášek od Veru

Pizza s cuketou

Pizza s cuketou

Knedlíky s borůvkovým žahourem

Knedlíky s borůvkovým žahourem

Doporučujeme

35 minut
Zapečené noky s rajčaty a mletým masem

Zapečené noky s rajčaty a mletým masem

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Kulajda

Kulajda

40 minut
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

89
Zapečené noky s rajčaty a mletým masem
Zapečené noky s rajčaty…
41
Zázvorový macerát - sirup pro dospělé
Zázvorový macerát -…
40
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka
37
Vepřová líčka na červeném víně s bramborovými noky
Vepřová líčka na…
31
Sladké pohlazení
Sladké pohlazení

Zajímavé články

Nepečený dezert 3x jinak: Zkuste oblíbenou dobrotu prince Harryho, čokoládový tiffin nebo karamelové pokušení
Nepečený dezert 3x jinak: Zkuste oblíbenou…
Burčák je zpět! Kolik ho vypít, aby vám prospěl, a jak poznat ten kvalitní?
Burčák je zpět! Kolik ho vypít, aby vám prospěl,…
Nejlepší pečené brambory? Zkuste recept na bouchačky od Jamieho Olivera
Nejlepší pečené brambory? Zkuste recept na…
Jablečný koláč 4x jinak: Upečte si sypaný, z křehkého těsta, s mandlemi nebo pudinkem
Jablečný koláč 4x jinak: Upečte si sypaný, z…
Dýňové latte lepší než z kavárny. Naučte se, jak ho připravit doma
Dýňové latte lepší než z kavárny. Naučte se, jak…
AHA.cz Drama v televizi: Vyhazov Adamovské?

Drama v televizi: Vyhazov Adamovské?

Mimibazar Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Dáma.cz Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Blesk pro ženy Harémky bourají trendy: Stylistka prozradila, které postavě lichotí a které uškodí!

Harémky bourají trendy: Stylistka prozradila, které postavě lichotí a které uškodí!

Ženy.cz Podpatky mi zlepšily život! A vám ho rozhodně zlepší taky

Podpatky mi zlepšily život! A vám ho rozhodně zlepší taky

Blesk.cz Sraz Českých Miss po 20 letech: Kráska, kam se podíváš! Tři vítězky chyběly!

Sraz Českých Miss po 20 letech: Kráska, kam se podíváš! Tři vítězky chyběly!

SportRevue.cz FOTO, VIDEO: To musíte vidět! Fanynka Zlatana Ibrahimoviče v akci

FOTO, VIDEO: To musíte vidět! Fanynka Zlatana Ibrahimoviče v akci

Maminka.cz 6 výletů na unikátní místa v Česku, která byste měli s dětmi objevit. Vyrazí vám dech

6 výletů na unikátní místa v Česku, která byste měli s dětmi objevit. Vyrazí vám dech

Blesk Horoskopy Jak poznat, že se ve vás probouzí životní energie? Tyto signály vám napoví

Jak poznat, že se ve vás probouzí životní energie? Tyto signály vám napoví

Další doporučené recepty:

Linecký talíř – tradice v novém pojetí
Linecký talíř – tradice v novém pojetí
Linecký tvarohový koláč
Linecký tvarohový koláč
Linguine s cuketou, hráškem, fetou a mátou
Linguine s cuketou, hráškem, fetou a…
Linguine s rukolovým pestem
Linguine s rukolovým pestem
Linguine s růžičkovou kapustou a klobásou
Linguine s růžičkovou kapustou a…
Linzert
Linzert
  • Recepty.cz
  • Linguine s italskou klobásou salsicciou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact