• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Linguine s italskou klobásou salsicciou
Napište svůj komentář k receptu

Linguine s italskou klobásou salsicciou

autor: Redakce
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: 70 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Linguine s italskou klobásou salsicciou
Linguine s italskou klobásou salsicciou
Linguine s italskou klobásou salsicciou
Linguine s italskou klobásou salsicciou
Linguine s italskou klobásou salsicciou
Linguine s italskou klobásou salsicciou
Linguine s italskou klobásou salsicciou
5fotografií
Nahrát fotku
 

Vyzkoušejte báječné linguine s italskou klobásou salsicciou. Jsou doplněné o rajčata, česnek, cibuli a chilli. Tyto těstoviny s lahodnou omáčkou si zamilujete.

Suroviny

4 porce
    • 2
      lžíce olivový olej
    • 8
      ks klobása Salsiccia
    • 2
      stroužek česnek
    • 2
      ks červená cibule
    • 2
      ks červená paprika
    • 2
      ks bobkový list
    • 80
      ml červené víno
    • 820
      g rajčata oloupaná v plechu
    • 1,50
      muškátový oříšek
    • sůl
    • pepř mletý
    • 120
      g parmezán strouhaný
    • 150
      ml smetana na vaření
    • 500
      g těstoviny

Postup přípravy receptu

1
Nejprve vymačkejte ze střívka maso a poté ho orestujte na olivovém oleji.
2
Jakmile se šťáva z masa odpaří, přidejte česnek, cibuli, chilli a bobkový list. Jemně povařte asi 20 minut, dokud cibule nebude hnědá.

RADA: Jak skladovat česnek?

3
Poté zvyšte teplotu, přidejte víno a vařte dokud se víno neodpaří.
4
Následně přidejte rajčata, lehce snižte teplotu a stále vařte, dokud nebudete mít omáčku hustou asi 45 minut.
5
Dochuťte muškátovým oříškem, solí a pepřem. Přidejte parmezán a smetanu.
6
Uvařte těstoviny, po slití je polijte omáčkou a podávejte posypané parmezánem.

RADA: Jak uvařit těstoviny aby se neslepily?

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Mleté maso k těstovinám

Mleté maso k těstovinám

Rajská omáčka s masovými koulemi a těstovinami

Rajská omáčka s masovými koulemi a…

Milánské špagety z mletého masa

Milánské špagety z mletého masa

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Těstoviny & rizota Linguine
Oběd Večeře Pozdní večeře Restování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bobkový list Červená cibule Červená paprika Červené víno Česnek Klobása Muškátový oříšek Olivový olej Parmezán Pepř mletý Rajčata oloupaná Smetana na vaření Sůl Těstoviny
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Roštěnky Esterházy

Roštěnky Esterházy

Kapr na černo

Kapr na černo

Cuketa v sýrovém těstíčku

Cuketa v sýrovém těstíčku

Vánoční štola

Vánoční štola

Zeleninová směs na špagety

Zeleninová směs na špagety

Jogurtový moučník

Jogurtový moučník

Cuketa na orientální způsob

Cuketa na orientální způsob

Hovězí ptáčky s rýží

Hovězí ptáčky s rýží

Bulgurové rizoto s hlívou

Bulgurové rizoto s hlívou

Doporučujeme

70 minut
Holandský řízek a šťouchané brambory

Holandský řízek a šťouchané brambory

60 minut
Znojemské okurky

Znojemské okurky

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

60 minut
Domácí rybízová marmeláda

Domácí rybízová marmeláda

45 minut
Masové špízy s bramborami

Masové špízy s bramborami

50 minut
Rychlý borůvkový koláč

Rychlý borůvkový koláč

45 minut
Pikantní čatní z meruněk

Pikantní čatní z meruněk

50 minut
Bramborový koláč se zeleninou

Bramborový koláč se zeleninou

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

Poslední sledované recepty

197
Bramborový knedlík podle norem
Bramborový knedlík podle…
71
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
69
Domácí jablečný závin (štrůdl)
Domácí jablečný závin …
59
Domácí rybízová marmeláda
Domácí rybízová marmeláda
54
Maďarský guláš po našem
Maďarský guláš po našem

Zajímavé články

Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí zavařeninu, kompot i čatní
Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí…
Letní koláče podle celebrit: Vyzkoušejte recept Jiřiny Bohdalové, Laďky Něrgešové nebo Haliny Pawlowské
Letní koláče podle celebrit: Vyzkoušejte recept…
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční znojemský lák
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční…
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit, zavařit, a recepty na rybízové koláče a další moučníky
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit,…
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6 chutných receptů
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6…
AHA.cz Národní ostuda! Jde o Karla Gotta (†80)

Národní ostuda! Jde o Karla Gotta (†80)

Mimibazar Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Dáma.cz Muži přiznali: Máme rádi sex se staršími ženami a tohle jsou naše důvody

Muži přiznali: Máme rádi sex se staršími ženami a tohle jsou naše důvody

Blesk pro ženy Jeden z posledních večírků ve Varech: Kdo odhalil víc, než bylo třeba?

Jeden z posledních večírků ve Varech: Kdo odhalil víc, než bylo třeba?

Ženy.cz Mezi dvěma muži: Jak vybrat toho pravého pro život

Mezi dvěma muži: Jak vybrat toho pravého pro život

Blesk.cz Misska Tomanová ukázala své »hnízdo«: Bydlím v kuchyni!

Misska Tomanová ukázala své »hnízdo«: Bydlím v kuchyni!

SportRevue.cz Když hrůzou ztichne stadion. 11 nejděsivějších momentů v historii NHL

Když hrůzou ztichne stadion. 11 nejděsivějších momentů v historii NHL

Maminka.cz KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

Blesk Horoskopy Prázdniny podle znamení horoskopu: Panna chce poznávat kulturu, Střelec miluje adrenalin a exotiku

Prázdniny podle znamení horoskopu: Panna chce poznávat kulturu, Střelec miluje adrenalin a exotiku

Další doporučené recepty:

Linecký talíř – tradice v novém pojetí
Linecký talíř – tradice v novém pojetí
Linecký tvarohový koláč
Linecký tvarohový koláč
Linguine s cuketou, hráškem, fetou a mátou
Linguine s cuketou, hráškem, fetou a…
Linguine s rukolovým pestem
Linguine s rukolovým pestem
Linguine s růžičkovou kapustou a klobásou
Linguine s růžičkovou kapustou a…
Linzert
Linzert
  • Recepty.cz
  • Linguine s italskou klobásou salsicciou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact