• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Linguine s italskou klobásou salsicciou
Napište svůj komentář k receptu

Linguine s italskou klobásou salsicciou

autor: Redakce
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: 70 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Linguine s italskou klobásou salsicciou
Linguine s italskou klobásou salsicciou
Linguine s italskou klobásou salsicciou
Linguine s italskou klobásou salsicciou
Linguine s italskou klobásou salsicciou
Linguine s italskou klobásou salsicciou
Linguine s italskou klobásou salsicciou
5fotografií
Nahrát fotku
 

Vyzkoušejte báječné linguine s italskou klobásou salsicciou. Jsou doplněné o rajčata, česnek, cibuli a chilli. Tyto těstoviny s lahodnou omáčkou si zamilujete.

Suroviny

4 porce
    • 2
      lžíce olivový olej
    • 8
      ks klobása Salsiccia
    • 2
      stroužek česnek
    • 2
      ks červená cibule
    • 2
      ks červená paprika
    • 2
      ks bobkový list
    • 80
      ml červené víno
    • 820
      g rajčata oloupaná v plechu
    • 1,50
      muškátový oříšek
    • sůl
    • pepř mletý
    • 120
      g parmezán strouhaný
    • 150
      ml smetana na vaření
    • 500
      g těstoviny

Postup přípravy receptu

1
Nejprve vymačkejte ze střívka maso a poté ho orestujte na olivovém oleji.
2
Jakmile se šťáva z masa odpaří, přidejte česnek, cibuli, chilli a bobkový list. Jemně povařte asi 20 minut, dokud cibule nebude hnědá.

RADA: Jak skladovat česnek?

3
Poté zvyšte teplotu, přidejte víno a vařte dokud se víno neodpaří.
4
Následně přidejte rajčata, lehce snižte teplotu a stále vařte, dokud nebudete mít omáčku hustou asi 45 minut.
5
Dochuťte muškátovým oříškem, solí a pepřem. Přidejte parmezán a smetanu.
6
Uvařte těstoviny, po slití je polijte omáčkou a podávejte posypané parmezánem.

RADA: Jak uvařit těstoviny aby se neslepily?

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Mleté maso k těstovinám

Mleté maso k těstovinám

Rajská omáčka s masovými koulemi a těstovinami

Rajská omáčka s masovými koulemi a…

Milánské špagety z mletého masa

Milánské špagety z mletého masa

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Těstoviny & rizota Linguine
Oběd Večeře Pozdní večeře Restování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bobkový list Červená cibule Červená paprika Červené víno Česnek Klobása Muškátový oříšek Olivový olej Parmezán Pepř mletý Rajčata oloupaná Smetana na vaření Sůl Těstoviny
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Rybízová buchta s čokoládou

Rybízová buchta s čokoládou

Senzační řezy z velkého plechu

Senzační řezy z velkého plechu

Pečená jehněčí kýta po středomořském způsobu

Pečená jehněčí kýta po středomořském…

Banánový chlebíček s kokosem

Banánový chlebíček s kokosem

Pečené sladké brambory s řepou

Pečené sladké brambory s řepou

Nejlepší vánoční krůta

Nejlepší vánoční krůta

Vepřové maso v lepkavé marinádě

Vepřové maso v lepkavé marinádě

Listové šátečky (nejen) s tuňákem

Listové šátečky (nejen) s tuňákem

Rychlá večeře

Rychlá večeře

Doporučujeme

30 minut
Rybí karbanátky s bylinkovými bramborami

Rybí karbanátky s bylinkovými…

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

52
Žloutkové řezy jako vánek
Žloutkové řezy jako vánek
49
Svíčková z kuřete
Svíčková z kuřete
39
Klasické lečo
Klasické lečo
37
Rýžový nákyp s meruňkami
Rýžový nákyp s meruňkami
31
Květák s těstovinami ala mozeček
Květák s těstovinami ala…

Zajímavé články

Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5 snadných receptů od pondělí do pátku
Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5…
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak je zpracovat
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak…
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně zpracovat úrodu
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně…
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty: Dokáže udělat sladký bazén, ostrov i vázu s květinami
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty:…
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na něj!
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na…
AHA.cz Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Mimibazar Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Dáma.cz Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Blesk pro ženy Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Ženy.cz Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Blesk.cz Temná minulost Laufera (†84), který by oslavil »86«: V jeho bytě se zabila dívka

Temná minulost Laufera (†84), který by oslavil »86«: V jeho bytě se zabila dívka

SportRevue.cz FOTO: Krásky z greenů. Klára Spilková a 32 dalších nejhezčích (ex)golfistek na světě

FOTO: Krásky z greenů. Klára Spilková a 32 dalších nejhezčích (ex)golfistek na světě

Maminka.cz Neuvěřitelné – tahle holčička se narodila přeložená napůl!

Neuvěřitelné – tahle holčička se narodila přeložená napůl!

Blesk Horoskopy Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

Další doporučené recepty:

Linecký talíř – tradice v novém pojetí
Linecký talíř – tradice v novém pojetí
Linecký tvarohový koláč
Linecký tvarohový koláč
Linguine s cuketou, hráškem, fetou a mátou
Linguine s cuketou, hráškem, fetou a…
Linguine s rukolovým pestem
Linguine s rukolovým pestem
Linguine s růžičkovou kapustou a klobásou
Linguine s růžičkovou kapustou a…
Linzert
Linzert
  • Recepty.cz
  • Linguine s italskou klobásou salsicciou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact