• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Linecký koláč s jablky a drobenkou
Napište svůj komentář k receptu

Linecký koláč s jablky a drobenkou

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.1
hodnotilo: 105
doba přípravy: 90 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Linecký koláč s jablky a drobenkou
Linecký koláč s jablky a drobenkou
Linecký koláč s jablky a drobenkou
Linecký koláč s jablky a drobenkou
Linecký koláč s jablky a drobenkou
Linecký koláč s jablky a drobenkou
4fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Těsto
    • 300
      g hladká mouka
    • 200
      g máslo
    • 50
      g moučkový cukr
    • 1
      ks vejce
    • 1
      balení vanilkový cukr
  • Jablečná směs
    • 8
      ks jablka
    • 100
      g cukr krupice
    • 3
      balení skořicový cukr
    • 2
      lžíce hnědý rum
    • 50
      g vanilkový pudink v prášku
    • 50
      g rozinky
    • 50
      g vlašské ořechy
    • 1
      lžíce máslo
  • Drobenka
    • 100
      g polohrubá mouka
    • 50
      g cukr krupice
    • 30
      g máslo
    • 1
      balení skořicový cukr
    • 1
      lžička med

Postup přípravy receptu

1
Těsto: z mouky, cukrů, másla a vejce vypracujeme linecké těsto, které vyválíme a vyložíme jím dno a stěny tukem vymazané formy (plech, koláčová nebo dortová forma). Těsto poklademe horkou jablečnou směsí a posypeme drobenkou. Dáme do trouby vyhřáté na 180 °C a pečeme asi 40 minut dozlatova.
2
Jablečná směs: oloupaná jablka nakrájíme na plátky a dáme do kastrolu. Přidáme krupicový a skořicový cukr, ořechy, rozinky a máslo a chvilku na mírném ohni podusíme, až jablka změknou. Potom dochutíme rumem, zahustíme pudinkovým práškem rozmíchaným v trošce vody a krátce podusíme, až směs zhoustne.
3
Drobenka: Mouku, cukr, skořicový cukr, změklé máslo a med promneme v prstech, až vznikne jemná sypká drobenka.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Koláč s jablky a ořechovou drobenkou

Koláč s jablky a ořechovou drobenkou

Rybízový linecký koláč

Rybízový linecký koláč

Linecký tvarohový koláč

Linecký tvarohový koláč

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • martina | 24. 4. 2016 20:31

    Včera jsem koláč upekla v dortové formě. Do jablečné náplně jsem dala pouze 1 lžíci cukru a šťávu z půlky citronu. Drobenky jsem udělala více s větším podílem másla, abych docílila větších celistvých "drobenkových hrudek". Koláč se přes noc chladil na balkoně. Dnes po rozkrojení musím konstatovat, že je krásně vysoký, nádivka je perfektní a všem moc a moc chutnal. Děkuji za recept, opravdu se moc povedl.

  • jirka urban | 24. 1. 2016 23:12

    Super recept a hodně dobrý

  • zigzig | 10. 11. 2013 19:39

    Suprový :D

  • allena89
    allena89 | 27. 10. 2013 14:52

    Naprosto výborný!!! Snědl se celý plech hned po obědě a musela jsem slíbit, že upeču zas. Nemám, co vytknout.

  • iva kratka | 9. 1. 2013 12:40

    kolac byl vyborny a urcite ho udelam brzy znova

  • kanafásek
    kanafásek | 23. 11. 2012 07:06

    jednička :-)

  • Havlová | 6. 3. 2012 19:48

    Jednoduchý a dobrý, děkuji.

  • MartikK
    MartikK | 4. 7. 2011 10:09

    Moc dobrý koláč. Bohužel jsem neměla ořechy, takže asi nebyl úplně na 100%, ale i tak se po něm zaprášilo. Drobenka je dle receptu opravdu velmi sypká. Dávám za 1 a příště určitě vyzkouším s hruškami jak píše pippiva.

  • pippiva
    pippiva | 28. 5. 2011 16:52

    Po delsi dobe jsem se vratila k tomuto receptu, pouzila jsem jablka a hrusky, cokoladovy pudink a mlete liskove orisky. Mohu jen doporucit. Mam pripominku k drobence, masla je treba trochu vic, jinak je prilis sypka. 8-)

  • 13ka | 2. 4. 2011 13:22

    lepší než štrůdl

  • pepibubu | 25. 2. 2011 07:52

    Naprosto super záležitost. Dvaapůlletý synek žadonil o ještě horký, tak jsem počkala až to bylo vevnitř jen teplé. Manžel zrovna přišel z práce a když viděl že máme koláč, tak se mu rozzářila očička "tak ta vůně po baráku byla vážně od nás...." 8-)

  • Kristýna Novotná | 22. 11. 2009 13:15

    Právě dopečíno a ochutnáno. Je to výborné. Akorát jsem tu jablkovou náplň podlila vodou, aby se to nepřipalovalo :)

  • Radka Křížová | 29. 9. 2009 12:27

    výborný koláč,dělala jsem pro početnější návštěvu,všem moc chutnal. Jediný zádrhel byl,abych nesežrala náplň v průběhu přípravy, protože chutě všech ingrediencí se skvěle doplňovaly a já jsem při míchání pořád olizovala lžíci a náplně ubývalo a ubývalo..

  • Kamila Šedá | 27. 8. 2009 10:05

    Máte někdo zkušenost s jinou náplní než s jablky?Ty moc nemusím. Přemýšlela jsem např.nad rybízem.Děkuji za info

  • Dagmar Hubková | 22. 6. 2009 10:34

    Koláč byl výborný,povedl se mi hned na první pokud - což je úspěch! Můj otec ho kousek dnědl ještě teplý a druhý den přišla SMS že ho chytil žlučník.. ale také doporučuji spíš vyšší dortovou formu, mě se těsto nedařilo roztahat na plech... a s tou drobenkou, u nás máme zase radši když je drobenky spíš křupavější, víc vypečená...

  • Mirka Vrsnikova | 13. 5. 2009 09:09

    Koláč jsem dělala do dortové formy a byl naprosto výborný. Už léta si kupuji v bioobchůdku podobný koláč, ale se šťavnatou švestkovo-makovou náplní. Že náhodou narazím na stejný recept, jen s jinou náplní mě ani nenapadlo. Chutná celé rodině a to se nám moc často nestává. Takže DÍKY

  • Jana Nováková | 2. 5. 2009 07:27

    No, dámy, jak tak koukám tady po těch stránkách, tak nevidím nikde žádný dobrý recept, ba ani žblebt od vás dvou, Vilemínko a Jiřinko. Takže, dámy, napřed švihejte do kuchyně, něco pořádného připravte k jídlu a pak se tady pasujte mezi lidi, kteří svými výbornými, nápaditými recepty těší a inspirují nás ostatní.

  • Jiřina Rubešová | 1. 5. 2009 22:16

    Ale ale zase tu máme pani Vilmu, už se mi po ní stýskalo. Nicméně tentokrát ma pravdu, opravdu bez nápadu.

  • Vilemina Vilhelmová | 1. 5. 2009 22:00

    bez nápadu, takových receptů je tady hromada

  • Táňa K. | 29. 4. 2009 09:36

    Pokud se Vám žmolenka drobila, příště do ní zkuste přidat máslo, nebo to chce šťavnatější směs z jablek, aby se více vpila a zvlhla. Já dělávám to, že upečený vychladlý koláč nechám přes noc přikrytý mikrotenovým pytlíkem a do druhého dne je i s drobenkou krásně provlhlý a uleželý. Pokud koláč vyzkoušíte znovu, doufám, že se povede o něco lépe a dejte vědět, jaký byl výsledek.:-)

  • Táňa K. | 29. 4. 2009 09:34

    Ireno *, já koláč obvykle peču v koláčové formě o průměru 30 cm. Někdy těsto použiji celé, pak je korpus silnější a někdy mi třeba i třetina těsta zbyde na jiné využití, když chci koláč upéci tenčí. Záleží na tom, pro koho peču, někdo má u nás raději tenké těsto a hodně náplně, někdo obráceně. Jablíčka nemusíte dusit dlouho, nastrouhaná je dejte do hrnce, promíchejte s ostatními ingrediencemi (bez pudinku), krátce na mírném ohni povařte, až se vše dobře promísí, a hned přidejte pudink rozmíchaný ve vodě a povařte, jen dokud to trochu nezhoustne, pak hrnec odstavte a domíchejte. Pokud máte menší jablka, méně šťavnatá, nebo málo kyselá, množství pudinku, vody a cukru si samozřejmě přizpůsobte podle potřeby. Taky mám někdy moc sladká a mdlá jablka, tak přidám citrónovou šťávu a uberu cukru, nebo přidám trochu vody, pokud je směs moc hustá. To už je na Vás a na zkušenostech.

  • Irena * | 29. 4. 2009 08:34

    Pročetla jsem všechny komentáře a pustila se do pečení. Nevím, kde jsem udělala chybu, ale koláč nic moc. Těsto výborné, jen si nedovedu představit, jak tenké by bylo těsto na plechu 25x35 - musela jsem dát na menší. Jablečnou směs bylo nutné podlít trochou vody, jinak se skořicový cukr připaloval a zahuštění 50g pudinku rozmíchaného v trošce vody taky nedopadlo moc úspěšně. Ihned se udělaly kusy jakési huspeniny. Asi to chce více vody, nebo méně pudinku. Drobenka byly hodně sypká, takže po upečení nezvlhla a sypala se z koláče. Zůstala chuť mouky. Ráda zkusím ještě jednou s tím, že nedám tolik cukru - protože byl dost sladký. Třeba se příště povede. Má někdo stejnou zkušenost, nebo se nepovedl jen mě?

  • Majka Rončáková | 20. 4. 2009 07:10

    Pekla jsem ho v pátek, měla jsem zavařené strouhané jablka, tak jsem nic nedusila, ale jenom vše zamíchala v míse. Je dobrý a rychle hotový.Dávám za 1.

  • pavlina prochazkova | 18. 4. 2009 21:51

    Včera večer jsem upekla na klasický vysoký plech - je akorát a musím pochválit - je vynikající!!! Dnes jsem sklidila pochvaly od rodiny - dala jsem i více jablek, opravdu výborný lahodný koláč.

  • Marcela Sulka | 17. 4. 2009 23:22

    pekla jsem pro dceru do prace,vsichni si moc pochvalovali a recept jsem davala dale.1***

  • Valentinka I. | 17. 4. 2009 09:06

    Včera jsem upekla a dnes již není...je výborný, jen se mi zdá směs moc sladká...příště uberu trochu cukru. Pekla jsem na 180° 35 minut. Dávám za jedna a do oblíbených .-)

  • Vlasta Kopová | 15. 4. 2009 09:49

    Koláč byl naprosto dokonalý, myslela jsem si, že peču nejlepší jablkový koláč, ale zkusila jsem tento a jiný teď rodina nechce:-)

  • Vlasta Kopová | 15. 4. 2009 09:49

    Koláč byl naprosto dokonalý, myslela jsem si, že peču nejlepší jablkový koláč, ale zkusila jsem tento a jiný teď rodina nechce:-)

  • Iveta Odvárková | 13. 4. 2009 13:42

    Nedávno moje mamka podle tohoto receptu pekla a moc se jí to povedlo. Děkujeme za recept, tenhle koláč se u nás na stole čas od času určitě objeví.

  • A B | 4. 4. 2009 13:57

    dnes jsem pekla, už je vychládlý, nakrojený - vynikající. Plech 25 x 35 (šla jsem ho přeměřit), na 180 jsem pekla 40 minut. Všem, kteří ještě váháte - doporučuji. dávám 1

  • iva nemcova | 1. 4. 2009 13:59

    Nado,ja pouzivam plech 25x35 cm a pecu na 190 st asi 45 minut ,manzel chce kolac krupavejsi

  • Táňa K. | 1. 4. 2009 10:24

    Naďo, já toto množství obvykle používám na velkou koláčovou formu. Ale pokud to dáte na plech, tak se, myslím, nic nestane, jen těsto bude tenčí a koláč celkově trošku nižší. Potom je ale třeba přizpůsobit i dobu pečení. Doufám, že se Vám koláč povede.:-)

  • Naďa Indruchová | 31. 3. 2009 20:25

    je toho dost na velký plech ?

  • iva nemcova | 31. 3. 2009 19:26

    Tento kolac patri k nasim oblibenym,dnes jsem zkusila malou obmenu:misto pudinku vanikoveho jsem dala pudink cokoladovy. VYBORNE! Doporucuji. A skoda,ze nemuzu dat dalsi jednicku....

  • Irena Zahoříková | 29. 3. 2009 07:21

    Pekla jsem včera večer a dneska je už půl plechu pryč! Naprosto skvělý koláček! Dávám velikou 1 a moc děkuju za skvělý recept! :D

  • Jana Kudrová | 28. 3. 2009 17:38

    Výborný koláč, všem nám moc chutnal. Dávám za jedna.

  • Eva Kalkušová | 27. 3. 2009 22:07

    Dávám rozhodně za jedna, koláč velice chutnal, příprava jednoduchá a na poprvé se povedl .. moc tedy děkuji za výborný recept :)

  • Táňa K. | 2. 3. 2009 12:45

    Mám velikou radost ze všech kladných ohlasů a jsem ráda, že recept dobře slouží. Díky.

  • Ludmila Cháberová | 1. 3. 2009 20:43

    Naprosto dokonalý, nejlepší jablečný koláč jaký jsem kdy ochutnala!! vřele doporučuji, je fakt vynikající! Dík za recept

  • Marcela Černá | 20. 1. 2009 11:57

    Ahoj tak dneska jsem ho vyzkoušela a povedl se je výborný.Jsem zvědavá co na to řekne manžel s dcerou.Určitě dám vědět co ne něj říkali.:) DÁVÁM ZA 1.opravdu nemá chybu.

  • Jana Vencková | 11. 11. 2008 10:31

    Skvělý recept! Pekla jsem o víkendu a všichni se olizovali..Určitě jsem ho nedělala naposled a ocenila jsem přesný návod na drobenku, většinou ji totiž dělám od oka a nepovede se mi. Taky ten med je bezva nápad...prostě super, velká jednička!

  • Jana Hrušková | 2. 9. 2008 09:35

    Výborný recept- koláč padl za vlast během jednoho dne =o) Všem vřele doporučuju

  • iva nemcova | 28. 3. 2008 08:27

    To je dobrutka! Mela jsem spoustu jablek,co nikdo nechtel jist,v mrazaku kus lineckeho testa a tenhle recept byl tak akorat. Upekla jsem vcera odpoledne,dala vystydnout a sla se se synem projit.... Nez jsem se vratila ,manzel stacil "sezrat" pulku,jaka pry je to dobrota. Do vecera nic nezbylo.Diky za recept,krasna 1 !

  • Vlaďka Šimková | 19. 10. 2007 10:14

    No a samozřejmě hodnotím velká 1.

  • Vlaďka Šimková | 19. 10. 2007 10:13

    Tak jsem ho včera spáchala, aby se na dnešek pěkně zaležel. Teď v práci popíjím kafíčko a přikusuji tento luxusní zážitek. Není to obyčejný koláč, spíš takový dobroučký zákusek, nahoru jsem dala ještě mandlové lupínky. MŇAM!!!!!!!

  • Lenka Cvejnová | 14. 10. 2007 19:59

    Dnes jsem pekla, je moc dobroučký, šťavnatý, děkuji za nápad. Vřele doporučuji.

  • Barbora Polakova | 13. 12. 2006 23:25

    davam za 1, je vazne dobry...

  • Zdena z JM | 9. 5. 2006 06:43

    Vynikající koláč.Lepší je nechat ho uležet do druhého dne,čerstvý je trochu drobivý.Dávám 1.

  • Dana Škutová | 1. 4. 2006 21:01

    Teď právě peču synovy k narozeninám tak mi držte palce ať se povede. Dám vědět. Recept mě velice zaujal. Díky!!...??? Moooc dobrý!!!

  • Bára G. | 1. 3. 2006 10:02

    Je to úžasný a přitom relativně jednoduché a rychlé.Mňam

  • Bára G. | 26. 2. 2006 20:10

    Vypadá to úžasně, určitě vyzkuším a pak dám vědět jak to uspělo

  • Táňa K. | 27. 5. 2005 14:26

    Míšo, nedává.

  • Míša | 26. 5. 2005 15:50

    Dobrý den, mohu se prosím zeptat, zda se do těsta vůbec nedává kypřící prášek? Předem moc děkuji, Míša

  • Martina | 8. 5. 2005 17:20

    Koláč byl výborný.Místo jablek jsem tam dala stejným způsobem úpravenou rebarboru a moc nám chutnal.

  • Katka Horackova | 28. 4. 2005 21:51

    Recept jsem vyzkoušela, koláč jsem udělala do velké kulaté porcelánové formy na koláč. Vypadá to nádherně a chutná to přímo božsky. Ozdobené trochou šlehačky se může podávat jako slavnostní moučník!!! Díky.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Koláče, buchty, bublaniny a crumbly Nejlepší dezerty
Moučníky Koláče Svačina Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr krupice Hladká mouka Hnědý rum Jablka Máslo Med Moučkový cukr Polohrubá mouka Rozinky Skořicový cukr Vanilkový cukr Vanilkový pudink Vejce Vlašské ořechy
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Nouzová polévka

Nouzová polévka

Tvarohové řezy

Tvarohové řezy

Výborné buchty

Výborné buchty

Bramborové pyré s brokolicí

Bramborové pyré s brokolicí

Cheesecake s limetkami

Cheesecake s limetkami

Hrnečková bublanina

Hrnečková bublanina

Zapečené brambory 2

Zapečené brambory 2

Zelný eintopf aneb guláš s hlávkovým zelím

Zelný eintopf aneb guláš s hlávkovým…

Jednoduchá lososová pomazánka z Lučiny

Jednoduchá lososová pomazánka z Lučiny

Doporučujeme

225 minut
Pečený králík s citronem a bylinkami

Pečený králík s citronem a bylinkami

10 minut
Voňavý sirup z bezinkových květů

Voňavý sirup z bezinkových květů

40 minut
Tartaletky s vanilkovým krémem a jahodami

Tartaletky s vanilkovým krémem a…

50 minut
Pečená vepřová žebra se salsou verde a kukuřicí

Pečená vepřová žebra se salsou verde…

45 minut
Grilovaná zelenina s omáčkou chimichurri a fetou

Grilovaná zelenina s omáčkou…

70 minut
Křehké galetky s rebarborou

Křehké galetky s rebarborou

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

50 minut
Pizza s chřestem a parmskou šunkou

Pizza s chřestem a parmskou šunkou

30 minut
Bramborový salát s koprem a slaninou

Bramborový salát s koprem a slaninou

Poslední sledované recepty

72
Voňavý sirup z bezinkových květů
Voňavý sirup z…
31
Vepřové s pepřovou omáčkou
Vepřové s pepřovou…
27
Lehký bramborový salát s hráškem a chřestem
Lehký bramborový salát s…
25
Čerstvé těstoviny s chřestem
Čerstvé těstoviny s…
23
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka

Zajímavé články

Šneky z listového těsta 12x jinak: Není nic snazšího, když chcete pohostit rodinu nebo návštěvu
Šneky z listového těsta 12x jinak: Není nic…
Domácí bezový sirup: Podrobný návod, jak ho připravit za tepla i za studena
Domácí bezový sirup: Podrobný návod, jak ho…
Kuře na grilu: 5 způsobů, jak ho připravit, aby byl výsledek perfektní!
Kuře na grilu: 5 způsobů, jak ho připravit, aby…
Sladké bezové časy: Využijte sezony bezových květů a ochutnejte z nich ty nejlepší dezerty
Sladké bezové časy: Využijte sezony bezových…
Nejlepší jídla na dětskou párty: Sladké a slané dobroty, se kterými u dětí uspějete
Nejlepší jídla na dětskou párty: Sladké a slané…
AHA.cz Podvod u Burešové: Už se mnou nepočítejte, vzkázala Forejtova múza

Podvod u Burešové: Už se mnou nepočítejte, vzkázala Forejtova múza

Mimibazar Jak se dostat po porodu do formy: Tyhle cviky zvládnete i doma

Jak se dostat po porodu do formy: Tyhle cviky zvládnete i doma

Dáma.cz Tragické osudy českých dětských hvězd: Drogy, alkohol, deprese i rakovina

Tragické osudy českých dětských hvězd: Drogy, alkohol, deprese i rakovina

Blesk pro ženy Horoskop na další týden: Kdo by měl skončit s toxickým přátelstvím a komu hrozí zranění?

Horoskop na další týden: Kdo by měl skončit s toxickým přátelstvím a komu hrozí zranění?

Ženy.cz Festival ABC 2025: Víkend plný nezapomenutelných zážitků

Festival ABC 2025: Víkend plný nezapomenutelných zážitků

Blesk.cz Slováček promluvil o léčbě Patrasové: Jak dlouho bude Dáda v Bohnicích!?

Slováček promluvil o léčbě Patrasové: Jak dlouho bude Dáda v Bohnicích!?

SportRevue.cz FOTO: Holky s šišatým míčem. Podívejte se na polonahé krásky z nejrajcovnější sportovní soutěže na světě

FOTO: Holky s šišatým míčem. Podívejte se na polonahé krásky z nejrajcovnější sportovní soutěže na světě

Maminka.cz České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo by měl skončit s toxickým přátelstvím a komu hrozí zranění?

Horoskop na další týden: Kdo by měl skončit s toxickým přátelstvím a komu hrozí zranění?

Další doporučené recepty:

Linecký koláč  - co dům dal
Linecký koláč - co dům dal
Linecký koláč mlsné Ivy
Linecký koláč mlsné Ivy
Linecký koláč mlsného manžela
Linecký koláč mlsného manžela
Linecký koláč s ricottou a broskvemi
Linecký koláč s ricottou a broskvemi
Linecký koláč trochu jinak
Linecký koláč trochu jinak
Linecký talíř – tradice v novém pojetí
Linecký talíř – tradice v novém pojetí
  • Recepty.cz
  • Linecký koláč s jablky a drobenkou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact