• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Linecký koláč s jablky a drobenkou
Napište svůj komentář k receptu

Linecký koláč s jablky a drobenkou

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.1
hodnotilo: 105
doba přípravy: 90 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Linecký koláč s jablky a drobenkou
Linecký koláč s jablky a drobenkou
Linecký koláč s jablky a drobenkou
Linecký koláč s jablky a drobenkou
Linecký koláč s jablky a drobenkou
Linecký koláč s jablky a drobenkou
4fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Těsto
    • 300
      g hladká mouka
    • 200
      g máslo
    • 50
      g moučkový cukr
    • 1
      ks vejce
    • 1
      balení vanilkový cukr
  • Jablečná směs
    • 8
      ks jablka
    • 100
      g cukr krupice
    • 3
      balení skořicový cukr
    • 2
      lžíce hnědý rum
    • 50
      g vanilkový pudink v prášku
    • 50
      g rozinky
    • 50
      g vlašské ořechy
    • 1
      lžíce máslo
  • Drobenka
    • 100
      g polohrubá mouka
    • 50
      g cukr krupice
    • 30
      g máslo
    • 1
      balení skořicový cukr
    • 1
      lžička med

Postup přípravy receptu

1
Těsto: z mouky, cukrů, másla a vejce vypracujeme linecké těsto, které vyválíme a vyložíme jím dno a stěny tukem vymazané formy (plech, koláčová nebo dortová forma). Těsto poklademe horkou jablečnou směsí a posypeme drobenkou. Dáme do trouby vyhřáté na 180 °C a pečeme asi 40 minut dozlatova.
2
Jablečná směs: oloupaná jablka nakrájíme na plátky a dáme do kastrolu. Přidáme krupicový a skořicový cukr, ořechy, rozinky a máslo a chvilku na mírném ohni podusíme, až jablka změknou. Potom dochutíme rumem, zahustíme pudinkovým práškem rozmíchaným v trošce vody a krátce podusíme, až směs zhoustne.
3
Drobenka: Mouku, cukr, skořicový cukr, změklé máslo a med promneme v prstech, až vznikne jemná sypká drobenka.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Koláč s jablky a ořechovou drobenkou

Koláč s jablky a ořechovou drobenkou

Rybízový linecký koláč

Rybízový linecký koláč

Linecký tvarohový koláč

Linecký tvarohový koláč

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • martina | 24. 4. 2016 20:31

    Včera jsem koláč upekla v dortové formě. Do jablečné náplně jsem dala pouze 1 lžíci cukru a šťávu z půlky citronu. Drobenky jsem udělala více s větším podílem másla, abych docílila větších celistvých "drobenkových hrudek". Koláč se přes noc chladil na balkoně. Dnes po rozkrojení musím konstatovat, že je krásně vysoký, nádivka je perfektní a všem moc a moc chutnal. Děkuji za recept, opravdu se moc povedl.

  • jirka urban | 24. 1. 2016 23:12

    Super recept a hodně dobrý

  • zigzig | 10. 11. 2013 19:39

    Suprový :D

  • allena89
    allena89 | 27. 10. 2013 14:52

    Naprosto výborný!!! Snědl se celý plech hned po obědě a musela jsem slíbit, že upeču zas. Nemám, co vytknout.

  • iva kratka | 9. 1. 2013 12:40

    kolac byl vyborny a urcite ho udelam brzy znova

  • kanafásek
    kanafásek | 23. 11. 2012 07:06

    jednička :-)

  • Havlová | 6. 3. 2012 19:48

    Jednoduchý a dobrý, děkuji.

  • MartikK
    MartikK | 4. 7. 2011 10:09

    Moc dobrý koláč. Bohužel jsem neměla ořechy, takže asi nebyl úplně na 100%, ale i tak se po něm zaprášilo. Drobenka je dle receptu opravdu velmi sypká. Dávám za 1 a příště určitě vyzkouším s hruškami jak píše pippiva.

  • pippiva
    pippiva | 28. 5. 2011 16:52

    Po delsi dobe jsem se vratila k tomuto receptu, pouzila jsem jablka a hrusky, cokoladovy pudink a mlete liskove orisky. Mohu jen doporucit. Mam pripominku k drobence, masla je treba trochu vic, jinak je prilis sypka. 8-)

  • 13ka | 2. 4. 2011 13:22

    lepší než štrůdl

  • pepibubu | 25. 2. 2011 07:52

    Naprosto super záležitost. Dvaapůlletý synek žadonil o ještě horký, tak jsem počkala až to bylo vevnitř jen teplé. Manžel zrovna přišel z práce a když viděl že máme koláč, tak se mu rozzářila očička "tak ta vůně po baráku byla vážně od nás...." 8-)

  • Kristýna Novotná | 22. 11. 2009 13:15

    Právě dopečíno a ochutnáno. Je to výborné. Akorát jsem tu jablkovou náplň podlila vodou, aby se to nepřipalovalo :)

  • Radka Křížová | 29. 9. 2009 12:27

    výborný koláč,dělala jsem pro početnější návštěvu,všem moc chutnal. Jediný zádrhel byl,abych nesežrala náplň v průběhu přípravy, protože chutě všech ingrediencí se skvěle doplňovaly a já jsem při míchání pořád olizovala lžíci a náplně ubývalo a ubývalo..

  • Kamila Šedá | 27. 8. 2009 10:05

    Máte někdo zkušenost s jinou náplní než s jablky?Ty moc nemusím. Přemýšlela jsem např.nad rybízem.Děkuji za info

  • Dagmar Hubková | 22. 6. 2009 10:34

    Koláč byl výborný,povedl se mi hned na první pokud - což je úspěch! Můj otec ho kousek dnědl ještě teplý a druhý den přišla SMS že ho chytil žlučník.. ale také doporučuji spíš vyšší dortovou formu, mě se těsto nedařilo roztahat na plech... a s tou drobenkou, u nás máme zase radši když je drobenky spíš křupavější, víc vypečená...

  • Mirka Vrsnikova | 13. 5. 2009 09:09

    Koláč jsem dělala do dortové formy a byl naprosto výborný. Už léta si kupuji v bioobchůdku podobný koláč, ale se šťavnatou švestkovo-makovou náplní. Že náhodou narazím na stejný recept, jen s jinou náplní mě ani nenapadlo. Chutná celé rodině a to se nám moc často nestává. Takže DÍKY

  • Jana Nováková | 2. 5. 2009 07:27

    No, dámy, jak tak koukám tady po těch stránkách, tak nevidím nikde žádný dobrý recept, ba ani žblebt od vás dvou, Vilemínko a Jiřinko. Takže, dámy, napřed švihejte do kuchyně, něco pořádného připravte k jídlu a pak se tady pasujte mezi lidi, kteří svými výbornými, nápaditými recepty těší a inspirují nás ostatní.

  • Jiřina Rubešová | 1. 5. 2009 22:16

    Ale ale zase tu máme pani Vilmu, už se mi po ní stýskalo. Nicméně tentokrát ma pravdu, opravdu bez nápadu.

  • Vilemina Vilhelmová | 1. 5. 2009 22:00

    bez nápadu, takových receptů je tady hromada

  • Táňa K. | 29. 4. 2009 09:36

    Pokud se Vám žmolenka drobila, příště do ní zkuste přidat máslo, nebo to chce šťavnatější směs z jablek, aby se více vpila a zvlhla. Já dělávám to, že upečený vychladlý koláč nechám přes noc přikrytý mikrotenovým pytlíkem a do druhého dne je i s drobenkou krásně provlhlý a uleželý. Pokud koláč vyzkoušíte znovu, doufám, že se povede o něco lépe a dejte vědět, jaký byl výsledek.:-)

  • Táňa K. | 29. 4. 2009 09:34

    Ireno *, já koláč obvykle peču v koláčové formě o průměru 30 cm. Někdy těsto použiji celé, pak je korpus silnější a někdy mi třeba i třetina těsta zbyde na jiné využití, když chci koláč upéci tenčí. Záleží na tom, pro koho peču, někdo má u nás raději tenké těsto a hodně náplně, někdo obráceně. Jablíčka nemusíte dusit dlouho, nastrouhaná je dejte do hrnce, promíchejte s ostatními ingrediencemi (bez pudinku), krátce na mírném ohni povařte, až se vše dobře promísí, a hned přidejte pudink rozmíchaný ve vodě a povařte, jen dokud to trochu nezhoustne, pak hrnec odstavte a domíchejte. Pokud máte menší jablka, méně šťavnatá, nebo málo kyselá, množství pudinku, vody a cukru si samozřejmě přizpůsobte podle potřeby. Taky mám někdy moc sladká a mdlá jablka, tak přidám citrónovou šťávu a uberu cukru, nebo přidám trochu vody, pokud je směs moc hustá. To už je na Vás a na zkušenostech.

  • Irena * | 29. 4. 2009 08:34

    Pročetla jsem všechny komentáře a pustila se do pečení. Nevím, kde jsem udělala chybu, ale koláč nic moc. Těsto výborné, jen si nedovedu představit, jak tenké by bylo těsto na plechu 25x35 - musela jsem dát na menší. Jablečnou směs bylo nutné podlít trochou vody, jinak se skořicový cukr připaloval a zahuštění 50g pudinku rozmíchaného v trošce vody taky nedopadlo moc úspěšně. Ihned se udělaly kusy jakési huspeniny. Asi to chce více vody, nebo méně pudinku. Drobenka byly hodně sypká, takže po upečení nezvlhla a sypala se z koláče. Zůstala chuť mouky. Ráda zkusím ještě jednou s tím, že nedám tolik cukru - protože byl dost sladký. Třeba se příště povede. Má někdo stejnou zkušenost, nebo se nepovedl jen mě?

  • Majka Rončáková | 20. 4. 2009 07:10

    Pekla jsem ho v pátek, měla jsem zavařené strouhané jablka, tak jsem nic nedusila, ale jenom vše zamíchala v míse. Je dobrý a rychle hotový.Dávám za 1.

  • pavlina prochazkova | 18. 4. 2009 21:51

    Včera večer jsem upekla na klasický vysoký plech - je akorát a musím pochválit - je vynikající!!! Dnes jsem sklidila pochvaly od rodiny - dala jsem i více jablek, opravdu výborný lahodný koláč.

  • Marcela Sulka | 17. 4. 2009 23:22

    pekla jsem pro dceru do prace,vsichni si moc pochvalovali a recept jsem davala dale.1***

  • Valentinka I. | 17. 4. 2009 09:06

    Včera jsem upekla a dnes již není...je výborný, jen se mi zdá směs moc sladká...příště uberu trochu cukru. Pekla jsem na 180° 35 minut. Dávám za jedna a do oblíbených .-)

  • Vlasta Kopová | 15. 4. 2009 09:49

    Koláč byl naprosto dokonalý, myslela jsem si, že peču nejlepší jablkový koláč, ale zkusila jsem tento a jiný teď rodina nechce:-)

  • Vlasta Kopová | 15. 4. 2009 09:49

    Koláč byl naprosto dokonalý, myslela jsem si, že peču nejlepší jablkový koláč, ale zkusila jsem tento a jiný teď rodina nechce:-)

  • Iveta Odvárková | 13. 4. 2009 13:42

    Nedávno moje mamka podle tohoto receptu pekla a moc se jí to povedlo. Děkujeme za recept, tenhle koláč se u nás na stole čas od času určitě objeví.

  • A B | 4. 4. 2009 13:57

    dnes jsem pekla, už je vychládlý, nakrojený - vynikající. Plech 25 x 35 (šla jsem ho přeměřit), na 180 jsem pekla 40 minut. Všem, kteří ještě váháte - doporučuji. dávám 1

  • iva nemcova | 1. 4. 2009 13:59

    Nado,ja pouzivam plech 25x35 cm a pecu na 190 st asi 45 minut ,manzel chce kolac krupavejsi

  • Táňa K. | 1. 4. 2009 10:24

    Naďo, já toto množství obvykle používám na velkou koláčovou formu. Ale pokud to dáte na plech, tak se, myslím, nic nestane, jen těsto bude tenčí a koláč celkově trošku nižší. Potom je ale třeba přizpůsobit i dobu pečení. Doufám, že se Vám koláč povede.:-)

  • Naďa Indruchová | 31. 3. 2009 20:25

    je toho dost na velký plech ?

  • iva nemcova | 31. 3. 2009 19:26

    Tento kolac patri k nasim oblibenym,dnes jsem zkusila malou obmenu:misto pudinku vanikoveho jsem dala pudink cokoladovy. VYBORNE! Doporucuji. A skoda,ze nemuzu dat dalsi jednicku....

  • Irena Zahoříková | 29. 3. 2009 07:21

    Pekla jsem včera večer a dneska je už půl plechu pryč! Naprosto skvělý koláček! Dávám velikou 1 a moc děkuju za skvělý recept! :D

  • Jana Kudrová | 28. 3. 2009 17:38

    Výborný koláč, všem nám moc chutnal. Dávám za jedna.

  • Eva Kalkušová | 27. 3. 2009 22:07

    Dávám rozhodně za jedna, koláč velice chutnal, příprava jednoduchá a na poprvé se povedl .. moc tedy děkuji za výborný recept :)

  • Táňa K. | 2. 3. 2009 12:45

    Mám velikou radost ze všech kladných ohlasů a jsem ráda, že recept dobře slouží. Díky.

  • Ludmila Cháberová | 1. 3. 2009 20:43

    Naprosto dokonalý, nejlepší jablečný koláč jaký jsem kdy ochutnala!! vřele doporučuji, je fakt vynikající! Dík za recept

  • Marcela Černá | 20. 1. 2009 11:57

    Ahoj tak dneska jsem ho vyzkoušela a povedl se je výborný.Jsem zvědavá co na to řekne manžel s dcerou.Určitě dám vědět co ne něj říkali.:) DÁVÁM ZA 1.opravdu nemá chybu.

  • Jana Vencková | 11. 11. 2008 10:31

    Skvělý recept! Pekla jsem o víkendu a všichni se olizovali..Určitě jsem ho nedělala naposled a ocenila jsem přesný návod na drobenku, většinou ji totiž dělám od oka a nepovede se mi. Taky ten med je bezva nápad...prostě super, velká jednička!

  • Jana Hrušková | 2. 9. 2008 09:35

    Výborný recept- koláč padl za vlast během jednoho dne =o) Všem vřele doporučuju

  • iva nemcova | 28. 3. 2008 08:27

    To je dobrutka! Mela jsem spoustu jablek,co nikdo nechtel jist,v mrazaku kus lineckeho testa a tenhle recept byl tak akorat. Upekla jsem vcera odpoledne,dala vystydnout a sla se se synem projit.... Nez jsem se vratila ,manzel stacil "sezrat" pulku,jaka pry je to dobrota. Do vecera nic nezbylo.Diky za recept,krasna 1 !

  • Vlaďka Šimková | 19. 10. 2007 10:14

    No a samozřejmě hodnotím velká 1.

  • Vlaďka Šimková | 19. 10. 2007 10:13

    Tak jsem ho včera spáchala, aby se na dnešek pěkně zaležel. Teď v práci popíjím kafíčko a přikusuji tento luxusní zážitek. Není to obyčejný koláč, spíš takový dobroučký zákusek, nahoru jsem dala ještě mandlové lupínky. MŇAM!!!!!!!

  • Lenka Cvejnová | 14. 10. 2007 19:59

    Dnes jsem pekla, je moc dobroučký, šťavnatý, děkuji za nápad. Vřele doporučuji.

  • Barbora Polakova | 13. 12. 2006 23:25

    davam za 1, je vazne dobry...

  • Zdena z JM | 9. 5. 2006 06:43

    Vynikající koláč.Lepší je nechat ho uležet do druhého dne,čerstvý je trochu drobivý.Dávám 1.

  • Dana Škutová | 1. 4. 2006 21:01

    Teď právě peču synovy k narozeninám tak mi držte palce ať se povede. Dám vědět. Recept mě velice zaujal. Díky!!...??? Moooc dobrý!!!

  • Bára G. | 1. 3. 2006 10:02

    Je to úžasný a přitom relativně jednoduché a rychlé.Mňam

  • Bára G. | 26. 2. 2006 20:10

    Vypadá to úžasně, určitě vyzkuším a pak dám vědět jak to uspělo

  • Táňa K. | 27. 5. 2005 14:26

    Míšo, nedává.

  • Míša | 26. 5. 2005 15:50

    Dobrý den, mohu se prosím zeptat, zda se do těsta vůbec nedává kypřící prášek? Předem moc děkuji, Míša

  • Martina | 8. 5. 2005 17:20

    Koláč byl výborný.Místo jablek jsem tam dala stejným způsobem úpravenou rebarboru a moc nám chutnal.

  • Katka Horackova | 28. 4. 2005 21:51

    Recept jsem vyzkoušela, koláč jsem udělala do velké kulaté porcelánové formy na koláč. Vypadá to nádherně a chutná to přímo božsky. Ozdobené trochou šlehačky se může podávat jako slavnostní moučník!!! Díky.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Koláče, buchty, bublaniny a crumbly Nejlepší dezerty
Moučníky Koláče Svačina Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr krupice Hladká mouka Hnědý rum Jablka Máslo Med Moučkový cukr Polohrubá mouka Rozinky Skořicový cukr Vanilkový cukr Vanilkový pudink Vejce Vlašské ořechy
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Vegetariánské Kung Pao Asie

Vegetariánské Kung Pao Asie

Vepřové kotlety v šunkové omáčce

Vepřové kotlety v šunkové omáčce

Šafránová rýže

Šafránová rýže

Broskvový koláč z listového těsta

Broskvový koláč z listového těsta

Zeleninové kari

Zeleninové kari

Rafaelo IV.

Rafaelo IV.

Dunajské vlny s třešněmi

Dunajské vlny s třešněmi

Masové nudličky se sýrovým přelivem

Masové nudličky se sýrovým přelivem

Třešňový dort / řez

Třešňový dort / řez

Doporučujeme

20 minut
Grilovaný losos ve slanině

Grilovaný losos ve slanině

30 minut
Rebarborový džem s vanilkou

Rebarborový džem s vanilkou

20 minut
Chřest s křupavou posýpkou a ztraceným vejcem

Chřest s křupavou posýpkou a…

35 minut
Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou

Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

10 minut
Domácí vanilkový a kakaový pribináček

Domácí vanilkový a kakaový pribináček

70 minut
Koláč z rebarbory

Koláč z rebarbory

Poslední sledované recepty

36
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
28
Voňavý sirup z bezinkových květů
Voňavý sirup z…
26
Míša řezy
Míša řezy
21
Nejlepší sekaná na světě, která nepraskne
Nejlepší sekaná na světě…
20
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka

Zajímavé články

Éčka pod drobnohledem: Co se skrývá za tajemnými kódy na obalech?
Éčka pod drobnohledem: Co se skrývá za tajemnými…
3x moučník na víkend: Spálený koláč, buchta s rebarborou a banánové vafle
3x moučník na víkend: Spálený koláč, buchta s…
Dietní grilování? 7 tipů, jak si ho užít a zároveň jíst zdravě
Dietní grilování? 7 tipů, jak si ho užít a…
Sladký orgasmus: Upečte si hříšně dobrý moučník, který budete milovat
Sladký orgasmus: Upečte si hříšně dobrý moučník,…
KVÍZ: Poznáte česká jídla podle jejich vtipných názvů? Otestujte se!
KVÍZ: Poznáte česká jídla podle jejich vtipných…
AHA.cz Adamec (77) na rozlučce s Bartoškou (†78): Našel novou lásku!

Adamec (77) na rozlučce s Bartoškou (†78): Našel novou lásku!

Mimibazar První pomoc při spálení od slunce, poranění, nevolnosti i jet lagu: Homeopatická cestovní lékárnička

První pomoc při spálení od slunce, poranění, nevolnosti i jet lagu: Homeopatická cestovní lékárnička

Dáma.cz Terence Hill: Fešáka s modrýma očima proslavily westerny. Jak vypadá dnes?

Terence Hill: Fešáka s modrýma očima proslavily westerny. Jak vypadá dnes?

Blesk pro ženy Leona Machálková vypadá v 58 letech přímo božsky! Prozradila módní tipy, díky kterým omládnete

Leona Machálková vypadá v 58 letech přímo božsky! Prozradila módní tipy, díky kterým omládnete

Ženy.cz Jak rychle usnout do 10, 60 a 120 vteřin. 3 vědecky ověřené metody

Jak rychle usnout do 10, 60 a 120 vteřin. 3 vědecky ověřené metody

Blesk.cz Influencerka Dominique Alagia šokovala: Potřebuju 100 tisíc měsíčně!

Influencerka Dominique Alagia šokovala: Potřebuju 100 tisíc měsíčně!

SportRevue.cz FOTO: Kdo má nejhezčí fotbalovou manželku v Rusku? Pavel Pogrebňak!

FOTO: Kdo má nejhezčí fotbalovou manželku v Rusku? Pavel Pogrebňak!

Maminka.cz Neuvěřitelné – tahle holčička se narodila přeložená napůl!

Neuvěřitelné – tahle holčička se narodila přeložená napůl!

Blesk Horoskopy Vidíte stále čísla 11:11 nebo 22:22? Víme, co to znamená!

Vidíte stále čísla 11:11 nebo 22:22? Víme, co to znamená!

Další doporučené recepty:

Linecký koláč  - co dům dal
Linecký koláč - co dům dal
Linecký koláč mlsné Ivy
Linecký koláč mlsné Ivy
Linecký koláč mlsného manžela
Linecký koláč mlsného manžela
Linecký koláč s ricottou a broskvemi
Linecký koláč s ricottou a broskvemi
Linecký koláč trochu jinak
Linecký koláč trochu jinak
Linecký talíř – tradice v novém pojetí
Linecký talíř – tradice v novém pojetí
  • Recepty.cz
  • Linecký koláč s jablky a drobenkou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact