Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Martina Srpová
|25. 10. 2006 22:30
Ano začátek receptu je na košíček, poté je náplň.
Jengy
|25. 10. 2006 11:35
chápu správně,že začátek receptu je na košíček a pokračování je jeho náplní?
Martina Srpová
|19. 10. 2006 22:01
Jistě souhlasím, každý ať si jí co mu chutná, ale tento recept je pro zpestření! Já se vyloženě stravuji vesměs bio potravinami! Na Vánoce budu péci jak zdravější recepty, tak také ty s máslem a bílou moukou.
Hospodyňka
|19. 10. 2006 11:17
Je to trochu rejpání, ale podle echtovních makrobiotických zásad by se měly konzumovat zásadně potraviny vyprodukované resp. vypěstované ve stejném klimatickém pásmu, kde žiju. Takže například kokos, citronová kůra - nechytačka... Ale mezi námi, cukroví je cukroví a linecké těsto bez máslíčka, bílé mouky a rafinovaného cukru... Tímto nechci brát elán případným příznivcům makrobiotiky