• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Velikonoce
  • Recepty.cz
  • Linecké cukroví krok za krokem
Napište svůj komentář k receptu

Linecké cukroví krok za krokem

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.7
hodnotilo: 315
doba přípravy: 45 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Linecké cukroví krok za krokem
Linecké cukroví krok za krokem
Linecké cukroví krok za krokem
Linecké cukroví krok za krokem
Linecké cukroví krok za krokem
Linecké cukroví krok za krokem
Linecké cukroví krok za krokem
Linecké cukroví krok za krokem
6fotografií
Nahrát fotku
 

Jedno z nejoblíbenějších cukroví, které by nemělo chybět na žádném štědrovečerním stole a má původ v Rakousku. Upéct si ho můžeme ale klidně i v létě ke kávě či odpolednímu čaji.

Linecké cukroví

Suroviny

20 porce
    • 250
      g máslo
    • 350
      g hladká mouka
    • 120
      g moučkový cukr
    • 3
      ks žloutek
    • 1
      balíček vanilkový cukr
    • ořechy na posypání
    • zavařenina na slepení
    • 1
      ks vejce na potření

Postup přípravy lineckého cukroví

1
Pro přípravu těsta na linecké cukroví prosejeme na vál mouku, přidáme moučkový a vanilkový cukr, studené máslo nakrájené na malé kousky a žloutky a rychle vše zpracujeme, až vznikne hladké těsto. Zabalíme ho do fólie a necháme v chladu nejméně hodinu odpočinout.

RADA: Jak na pečení vánočního lineckého cukroví

2
Odleželé těsto rozválíme na lehce pomoučeném válu na tenký plát (2-3 mm), ze kterého vykrajujeme hladká nebo vroubkovaná kolečka a klademe je na plech vyložený papírem na pečení. Z poloviny koleček na plechu vypíchneme kovovou trubičkou střed. Tato kolečka ještě můžeme potřít vejcem a posypat nasekanými ořechovými jádry nebo loupanými mandlemi.

RADA: Jak na linecké cukroví? Mrkněte na VIDEO postup

3
Linecké cukroví upečeme dorůžova v troubě vyhřáté na 165 - 170 °C (trvá to asi 8-10 minut) a po vychladnutí je slepíme k sobě (vždy plné a vykrojené kolečko) pikantní červenou zavařeninou.

RADA: Velký tahák na vánoční pečení: Recepty na těsta, náplně i polevy

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Linecké cukroví II.

Linecké cukroví II.

Linecké cukroví z ovesných vloček

Linecké cukroví z ovesných vloček

Tradiční linecké cukroví

Tradiční linecké cukroví

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Doris1 | 21. 12. 2018 13:30

    Po uležení tak jedlé, že musím honem dopékat další dvojitou dávku! !

  • Doris1 | 21. 12. 2018 13:23

    Jemné, křehké, voňavé....super se s ním pracuje!

  • Kača | 2. 1. 2017 23:37

    Před vánocemi jsem hledala recept na linecké a zvolila jsem ze všech nabízených ten výše uvedený. Mohu jedině chválit a doporučit. Výborná je i rada na obměnu a vylepšení, potřít vajíčkem a posypat vlašskými ořechy, opravdu výborné. Měla jsem pouze jahodovou marmeládu do které jsem nakapala citronovou štávu pro zvýraznění chuti a bylo to super. S pečením se mi nejvíce osvědčilo nespěchat ( 20- 25 minut) to záleží od každé trouby. Nastavit max na 165-170`C a musí se to hlídat. Cukroví mám raději světlé a voňavé než tmavší. Zprvopočátku se to nezdá, ale mírně světle hnědé může být cítit po připálení. Dnes je 2.ledna a jdu dělat ještě jednu dávku, tak nám to chutnalo. Díky super za recept ;-) pro mě je to nejzákladnější a nejchutnější vánoční cukroví.

  • Kača | 2. 1. 2017 23:37

    Před vánocemi jsem hledala recept na linecké a zvolila jsem ze všech nabízených ten výše uvedený. Mohu jedině chválit a doporučit. Výborná je i rada na obměnu a vylepšení, potřít vajíčkem a posypat vlašskými ořechy, opravdu výborné. Měla jsem pouze jahodovou marmeládu do které jsem nakapala citronovou štávu pro zvýraznění chuti a bylo to super. S pečením se mi nejvíce osvědčilo nespěchat ( 20- 25 minut) to záleží od každé trouby. Nastavit max na 165-170`C a musí se to hlídat. Cukroví mám raději světlé a voňavé než tmavší. Zprvopočátku se to nezdá, ale mírně světle hnědé může být cítit po připálení. Dnes je 2.ledna a jdu dělat ještě jednu dávku, tak nám to chutnalo. Díky super za recept ;-) pro mě je to nejzákladnější a nejchutnější vánoční cukroví.

  • Kača | 2. 1. 2017 23:37

    Před vánocemi jsem hledala recept na linecké a zvolila jsem ze všech nabízených ten výše uvedený. Mohu jedině chválit a doporučit. Výborná je i rada na obměnu a vylepšení, potřít vajíčkem a posypat vlašskými ořechy, opravdu výborné. Měla jsem pouze jahodovou marmeládu do které jsem nakapala citronovou štávu pro zvýraznění chuti a bylo to super. S pečením se mi nejvíce osvědčilo nespěchat ( 20- 25 minut) to záleží od každé trouby. Nastavit max na 165-170`C a musí se to hlídat. Cukroví mám raději světlé a voňavé než tmavší. Zprvopočátku se to nezdá, ale mírně světle hnědé může být cítit po připálení. Dnes je 2.ledna a jdu dělat ještě jednu dávku, tak nám to chutnalo. Díky super za recept ;-) pro mě je to nejzákladnější a nejchutnější vánoční cukroví.

  • auli | 10. 12. 2016 16:22

    Asi 3 - 5 mm , středně teplá trouba /170 st./ , do středu trouby a hlídat!!!

  • pindulina | 8. 12. 2016 23:54

    jdu patlat těsto...tak snad se povede jak píšete :-[ jen jsem zapomněla na citron :( Bez lineckého nejsou vánoce,tak sladké a linecké přeji :)

  • frdxužrdc | 4. 12. 2016 16:34

    :-X :-X

  • tereza | 30. 11. 2016 11:20

    <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <:-) <:-) <:-) <:-) <:-) :-* =-O =-O :-\ :-[ :-[ :-D ;-) ;-) :-) :-) :-) :-)) :-)) :-)) :-)) SUPER

  • já | 23. 11. 2016 09:11

    zkuste číst celý recept. je tam psáno po vychladnutí. To znamená že pokud to po upečení dáš do mrazáku tak můžeš potírat už za minutu a pokud to necháš v troubě tak třeba za dvě hodiny :-P

  • Leosa | 16. 12. 2015 10:44

    docela hodně jsem jich měla. Mám dva plechy a každý jsem do trouby šoupla asi 4x, ale nepočítala jsem to, odhaduji :-)

  • Ešubil | 12. 12. 2015 22:23

    Jak tlustá kolečka dělat? Tenká mi hned zhnědla. Díky za radu.

  • tereza | 29. 11. 2015 09:35

    =-O na kolik plechu je to :-S

  • Deni | 16. 12. 2014 15:36

    Tak po tomhle už linecké nikdy nedělám! A když jo tak z hery, máslo vůbec!! Těsto mi nešlo vyválet, pořád se trhalo, s*ala jsem se s tím 3 dny neboť jsem ho vždycky po hodině válení chtěla vyhodit do koše :D!!! Tak nevím no... Ale dobré je to jo ;)

  • Kamila B.
    Kamila B. | 10. 12. 2014 06:42

    Já většinou druhý den. :-)

  • emca | 3. 12. 2014 15:57

    na kolik stupnu se to peče :-)) ;-)

  • PajinQa90 | 1. 12. 2014 17:32

    Dobry den,chtela jsem se zeptat, po jak dlouhe dobe linecke slepujete marmeladou po upeceni.

  • Monika | 30. 11. 2014 12:51

    Mohu jen doporučit, je výborné.Jdu už na druhou várku, ta první padla neslepená za vlast, tak tuhle musím rychle po upečení schovat, :-)

  • KatieJancz
    KatieJancz | 28. 11. 2014 10:14

    Nejlepší cukroví! Bez nich by Vánoc nebyly!! :)

  • veronika | 22. 11. 2014 17:46

    Dobry vecer , zkousela jsem vase testo ale nejak se mi po upeceni lame , nevite nahodou oroc ? Dekuji za odpoved

  • kvet.ka | 22. 11. 2014 12:27

    Linecké zásadně z másla, Hera je fajn, ale máslo dodává jemnou chut a kvalitu. Citronovou kůru. pokud není bio citron, tak jedině Kotanyi, což je nečerstvější a nejkvalitnější koření na trhu. Dík za recept. Dobrota :-)

  • TheKacabi
    TheKacabi | 22. 12. 2013 18:44

    u nás musíme udělat alespoň ze 2 dávek... vynikající :-)

  • Katy | 9. 12. 2013 19:07

    Dělala jsem již loni s lžičkou citionové kúry a jsou opravdu perfektní.Takže letosjedině toto linecké :)) Děkuji moc :-)

  • Lenka | 3. 12. 2013 06:56

    Výborné, povedlo se :-)

  • katy | 1. 12. 2013 19:21

    diky moc skrásnilas mi vánoce :'( :-[

  • Danci.v
    Danci.v | 29. 11. 2013 09:29

    Přidala jsem tu citronovou kúru a cukroví je báječné :) Děkuji za recept ;) ;-)

  • Libuška | 16. 5. 2013 13:27

    Recept je výborný, těsto má pěknou barvu i chuť. Jestlik máte malé děti, které neposedí ani chvilku, našla jsem stránku s receptem, který je naprosto zabaví. http://www.toprecepty.cz/recept/30667-linecke-lekniny/ - zdobení si užili a dali na půl dne pokoj! Akorád potom to uklízení je peklo. Jinak vřele doporučuji. :-)

  • Pavlina | 20. 12. 2012 19:40

    Urcite pridejte citronovou kuru! Nadherne to cukrovi provoni :)

  • Anonym | 18. 12. 2012 18:36

    good recept používá ho celá rodina :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

  • lenkalvb
    lenkalvb | 18. 12. 2012 12:03

    Linecké je výborné dávám za 1 a děkuji za recept :-)

  • :D testo :D | 16. 12. 2012 09:58

    ;-) musim rict ze se mi testo dost povedlo .... :-P ale jen doufam jestli ho dobre pecu O:-) .... ale musi byt dobre :-S

  • sheila17 | 15. 12. 2012 21:50

    Výborné těstíčko. Krásně a rychle se rozleželo v krabičce :-) Dozdobte podle vlastního gusta. 8-)

  • pája | 13. 12. 2012 19:07

    do růžova ne..každá trouba to má jinak :'(

  • pája | 13. 12. 2012 19:05

    Hera je určitě fajn...ale s máslem je cukroví jemnější a i chutnější...aspoň méjí rodince chutná máslové víc :-)

  • Monny | 11. 12. 2012 19:48

    moje linecké je taky úžasné a děkuji za recept <3 , s oříškama je výraznější než z mandlema, je lepší! na obrázku je jiné linecké cukroví :-(

  • jjjgghzhguhgbgvufnhdukvigh | 10. 12. 2012 14:32

    :-S :-)) :-X O:-) O:-) :-$ 8-) =-O =-O :-\ :-[ :-D :-P ;-) :-( :-) todle bych klidně stědla :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-[ :-[ :-[ :-$ :-$ :-$ <3 <3 <3 <:-) <:-)

  • Lenka | 9. 12. 2012 19:54

    na 150 a do zrúžovění těsta :-)

  • monika | 9. 12. 2012 19:30

    prosimte jak dlouho se to pece O:-) :-S

  • tanadas | 9. 12. 2012 12:10

    Uvodni fotografie je velice zavadejici a moje cukrovi vypada uplne jinac. Nekdo by mohl pridat tu spravnou, ja bohuzel fotak nemam. Cukrovi je moc dobre, opecene orechy mu daji vybornou chut a chutna nam samotne, takze nektere nebudu ani slepovat marmeladou.

  • magewolf | 9. 12. 2012 12:09

    neviim jaky to bude =-O <:-)

  • ZOEN | 8. 12. 2012 14:40

    Vanilkový cukr patří určitě do těsta, protože o posypu cukroví se v receptu nemluví.

  • Ivana | 8. 12. 2012 13:26

    =-O DO TĚSTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • adulilina | 8. 12. 2012 13:05

    akorat nevim kam s tim vanilkovym cukrikem :) tak ho dam az na posyp :P

  • haolza | 8. 12. 2012 00:55

    Toto je správný recept, protože se traduje,že je linecké cukroví na vánočním stole pro štěstí a jeho poměr by měl být vždy násobek 7..

  • elena hunková | 7. 12. 2012 17:42

    jsou moc dobrý OK <3

  • laila | 2. 12. 2012 18:36

    mnam mnam moc dobre

  • blah blah blah | 1. 12. 2012 13:00

    8-) :-* =-O :-\ :-[ :-D :-P :-( :-) :-$ :-! O:-) :'( :-X :-)) :-S

  • Karolína | 30. 11. 2012 09:36

    recept na linecké,recept mám od své tety,která peče denně a peče ve velkém-zákusky,koláče,slané pečivo,cukroví... 420 g hladká mouka 280g máslo zlatá haná 140g cukr moučka 2 žloutky citronová kůra těsto nechat uležet v lednici aspoň na 1 hodinu z tohoto množství surovin vyjdou 4 plechy-podle velikosti vykrajovátek

  • iva kratka | 22. 11. 2012 08:16

    uz jen poslepovat a je to, chutna i samotne a mozna nektere nazdobim cokoladou nasucho bez marmelady

  • iva kratka | 22. 11. 2012 08:16

    uz jen poslepovat a je to, chutna i samotne a mozna nektere nazdobim cokoladou nasucho bez marmelady

  • bnnhgnnnnnnnb | 20. 11. 2012 19:52

    hmmmm :-D

  • Michaela | 19. 11. 2012 12:13

    Také tam strouhnu trochu kůry :-)

  • Michaela | 19. 11. 2012 12:13

    Vždyť Hera je na pečení :-! já cukroví peču jedině s Herou ;-)

  • Michaela | 19. 11. 2012 12:11

    Já ho upeču také teď, ale my ho asi stejně ještě spapáme. Tyto jsou krásně hned měké, tak stačí všechno začít péct 3 týdny před Vánoci, je to podle mně lepší :-)

  • Hanka | 13. 11. 2012 10:59

    dobry den mam dotaz kdyz je 13.11.nebude vadit ze upecu uz linecke?muzete mi prosim odpovedet na email hannis1987@seznam.cz dekuji moc je to dulezite

  • Olga | 7. 11. 2012 19:33

    já přidávám nastrouhanou kůru z citronu, krásně to provoní :)

  • Klára K. | 15. 12. 2011 20:25

    Určite ano, ja pečiem tiež Palmarínom, alebo s Herou

  • Katerina | 15. 12. 2011 19:06

    Moje sestra pece vsechno jen z hery a recepty s maslem automaticky zamenuje za heru, ma vsechno pecivo vyborne, tak bych se toho nebala a hupsla na to.

  • Mammut | 15. 12. 2011 18:42

    Chci se zeptat, můžu část másla nahradit Herou? Chtěla bych těsto zadělat ještě dnes, ale bohužel už nemám dost másla... :'(

  • Maxi pes fík :D | 11. 12. 2011 14:26

    BOŽE toje neskutečnej recept boze můj sice ho mam v chlade ale myslim ze bode božskej diky moc za tento receptík! <3 :-[

  • Gecovka
    Gecovka | 10. 12. 2011 15:34

    Velmi dobrý recept ;-)

  • terka | 9. 12. 2011 11:00

    já pekla na 180 v elektrické

  • recepty73
    recepty73 | 8. 12. 2011 09:41

    ...peču zvolna, na nejnižší stupeň, v plynové troubě - ta teplotu značenou nemá ;-) ...

  • katarina | 7. 12. 2011 20:06

    co takhle napsat na kolik se to pece ,myslím že je to dost podstatné :'(

  • recepty73
    recepty73 | 7. 12. 2011 17:58

    ...souhlasím, linecké má být voňavé :-P

  • Zita Matejkova
    Zita Matejkova | 6. 12. 2011 15:20

    Přidávám trochu nastrouhané citronové kůry a je moc dobré ;-)

  • coryzalia1 | 2. 12. 2011 20:33

    cukrovi je moc dobre , dekuji za recept

  • Lukáš | 26. 6. 2011 12:18

    Výborný recept, přidávám akorát trochu prášku do pečiva. Doporučuji místo vanilkového cukru přidat jeden skořicový a je to super!!

  • KlaraS
    KlaraS | 23. 12. 2010 15:59

    Ten recept je výborný. Konečně se nám z mamkou těsto netrhá a nelepí! Děkuji :-)

  • Petra | 14. 12. 2010 09:40

    Včera jsem upekla podle tohoto receptu a konečně se mi těsto při válení nelepilo ani netrhalo!

  • týna | 13. 12. 2010 19:04

    mám ráda linecký ..... :-*

  • Sofiee
    Sofiee | 10. 12. 2010 07:39

    Tak linecké se krásně povedly! Mám z toho radost. Nejdřív to ale vůbec nechtělo držet pohromadě, až jsem měla strach, že to budu muset vyhodit. Naštěstí pak těsto začlo poslouchat. Takže pro mě za jedna s hvězdičkou :) Foto dodám

  • Sofiee
    Sofiee | 6. 12. 2010 16:00

    Jé, děkuji za tento recept! Zní jednoduše. Mám v plánu dělat linecké tento týden, bude to moje premiéra. Jinak doma jsme ještě přidávali polevu nebo čokoládu na potření. Třeba jen z půlky kousku. Také moc dobré. Mamka také dělala nějaký krém speciálně do lineckých. Neznáte ho? Musím si od mamky ten recept zjistit, protože to bylo výborné. :-)

  • vendula m. | 13. 12. 2009 21:28

    dobry recept i pro zacatecnika :-) cukrovi mi mizelo rovnou z plechu :-)

  • Jana Ducková | 10. 12. 2009 19:12

    Já jsem jednou pekla cukroví v remosce a šlo to pěkně. Jen se ho do ní nevejde moc najednou :-)

  • Monika Krausova | 9. 12. 2009 20:20

    zdravim, mam jenom remosku.. da se to upict i v remosce?:( nebo nevite ktery je jeste mozny cukrovi pect v remosce...

  • Marie Bartošová | 26. 12. 2008 20:17

    delala jsem cukrovi poprve a diky vasemu receptu se povedlo na jednicku !! priste prosim s poznamkou ze testo lze koupit :D :D :D

  • Hela - | 7. 12. 2007 14:34

    No já bych na to ořechy nedávala. Spíš bych vzala ty zbylé 3 bílky, ušlehala sníh, přidala 100 g cukru a 100 g strouhaných ořechů a tou hmotou bych dělala na vykrojené kytičky bobečky, doprostřed kousek ořechu, želé nebo kandovaného ovoce . Ale to už je vlastně jiný recept.

  • Petroušová Renata | 7. 12. 2007 13:47

    No nevím,jestli se hodí na lineská kolečka dávat mandle a ořechy.

  • Katcha | 7. 12. 2007 10:37

    zítra vyzkouším, tak jsem zvědavá jaké bude... ;o) přeji prima den...

  • Veronika Szárazová | 21. 12. 2006 22:56

    ahoj, je to super recept, ja to ale zvyknem robit aj tak, ze pomleté orechy zamiešam priamo do cesta,... je to potom recept 2 v 1 ;-)Veronika

  • Petrolejka | 20. 12. 2006 20:45

    Výborné

  • Margita | 5. 4. 2006 13:53

    Výborné, hodnotím 1. Po druhýkrát by som ešte posypala trošku kryštálovým cukrom medzi orechy, ktoré som dávala na vykrajované kolečká.Bolo by to zaujímavé zdobenie.

  • Brigita | 17. 12. 2005 21:33

    vynikající,dávám za 1*

  • Zuzana Machajová | 15. 12. 2005 19:27

    Ďakujem. Dobre sa robí a je chutný

  • Ivanka Devátá | 14. 12. 2005 15:13

    No nevim, ale nejak mi tam chybi citronova kura a ta tam urcite patri...

  • Vlasta | 7. 12. 2005 14:17

    elektrická trouba 180 °C, horkovzdušná 160 °C

  • Anonym | 7. 12. 2005 13:14

    Teplota trouby??

  • Anonym | 2. 12. 2005 15:23

    Z vlastni zkusenosti mohu jen doporucit, pokud nemate radi zdobeni orechy, pak marmeladou slepene kousky obalte ve smesi mouckoveho a vanilkoveho cukru.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty Linecké Vánoční cukroví Linecké cukroví Vánoce
Moučníky Cukroví Prosinec Pečení Chlazení Rakousko Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Hladká mouka Máslo Moučkový cukr Ořechy Vanilkový cukr Vejce Zavařenina Žloutek
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Jogurtový koláč II.

Jogurtový koláč II.

Banánové řezy

Banánové řezy

Kotlíkový guláš II.

Kotlíkový guláš II.

Brokolicový salát s nivou II.

Brokolicový salát s nivou II.

Makovec bez vajec II.

Makovec bez vajec II.

Salát z kysaného zelí III.

Salát z kysaného zelí III.

Lívanečky s jablíčkem - bez vajec

Lívanečky s jablíčkem - bez vajec

Dort s rebarborou a sněhovým tvarohem

Dort s rebarborou a sněhovým tvarohem

Hovězí kližka ala španělský ptáček

Hovězí kližka ala španělský ptáček

Doporučujeme

35 minut
Restované žampiony s bramborami a kadeřávkem

Restované žampiony s bramborami a…

45 minut
Tudelská zeleninová polévka

Tudelská zeleninová polévka

145 minut
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

30 minut
Risotto s chřestem

Risotto s chřestem

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

60 minut
Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

Poslední sledované recepty

162
Koprová omáčka v netradičním pojetí
Koprová omáčka v…
60
Zeleninové ratatouille
Zeleninové ratatouille
35
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
23
Smažené čínské nudle s kuřecím masem a zeleninou
Smažené čínské nudle s…
21
Čočka na kyselo
Čočka na kyselo

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Těstoviny hrají prim! 5 večeří, které stihnete do 30 minut
Od pondělí do pátku: Těstoviny hrají prim! 5…
Superpotravina týdne: Rebarbora. 4 dobré důvody, proč si ji právě teď vychutnat, plus sladké recepty
Superpotravina týdne: Rebarbora. 4 dobré důvody,…
Ředkvičky na sedm způsobů: Zkuste recept na pomazánku či ředkvičky s vajíčkem
Ředkvičky na sedm způsobů: Zkuste recept na…
Nejkrásnější svatební dorty v boho stylu: Objevte kouzlo nedokonalosti
Nejkrásnější svatební dorty v boho stylu: Objevte…
Kvíz: Jaké je vaše kuchařské IQ? Otestujte se!
Kvíz: Jaké je vaše kuchařské IQ? Otestujte se!
AHA.cz Tajemství Jiřího Bartošky (†78): Spory s Gottem (†80) kvůli pomluvám!

Tajemství Jiřího Bartošky (†78): Spory s Gottem (†80) kvůli pomluvám!

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz Zlatokopky podle zvěrokruhu: Ženám v těchto znameních jde často jen o peníze

Zlatokopky podle zvěrokruhu: Ženám v těchto znameních jde často jen o peníze

Blesk pro ženy Chyby v oblékání, kvůli kterým vám to tolik nesluší. Neděláte nějakou z nich také?

Chyby v oblékání, kvůli kterým vám to tolik nesluší. Neděláte nějakou z nich také?

Ženy.cz Pomerančová kůže na zadku a stehnech: Nejlepší tipy a triky, jak se jí trvale zbavit

Pomerančová kůže na zadku a stehnech: Nejlepší tipy a triky, jak se jí trvale zbavit

Blesk.cz Mezi Pepou ze Survivoru a moderátorem Ondřejem to pořádně vřelo! Nejen před kamerou, ale i v zákulisí

Mezi Pepou ze Survivoru a moderátorem Ondřejem to pořádně vřelo! Nejen před kamerou, ale i v zákulisí

SportRevue.cz Památné duo Poulíček a Tittelbach. Připomeňte si jejich 13 nejlepších hlášek

Památné duo Poulíček a Tittelbach. Připomeňte si jejich 13 nejlepších hlášek

Maminka.cz 7 mocných komplimentů, které by měly mámy říkat svým dcerám v každém věku

7 mocných komplimentů, které by měly mámy říkat svým dcerám v každém věku

Blesk Horoskopy 7 mystických českých jmen pro ženy: Jaké kouzlo v sobě skrývají?

7 mystických českých jmen pro ženy: Jaké kouzlo v sobě skrývají?

Další doporučené recepty:

Linecké cukroví DIA
Linecké cukroví DIA
Linecké cukroví II.
Linecké cukroví II.
Linecké cukroví IV.
Linecké cukroví IV.
Linecké cukroví z ovesných vloček
Linecké cukroví z ovesných vloček
Linecké cukroví ze špaldové mouky
Linecké cukroví ze špaldové mouky
Linecké koláčky
Linecké koláčky
  • Recepty.cz
  • Linecké cukroví krok za krokem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact