• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Lín s bílým zelím a křupavými škvarky
Napište svůj komentář k receptu

Lín s bílým zelím a křupavými škvarky

autor: Knorr
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: 40 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Lín s bílým zelím a křupavými škvarky
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 4
      ks filety z bělomasé ryby (s kůží, vykostěné)
    • 2
      lžíce olivový olej
    • 60
      g škvarky jemně pokrájené
  • Zelí a obloha
    • 600
      g bílé zelí
    • 40
      g šalotka
    • 40
      g rama culinesse
    • 40
      ml voda
    • 1
      svazek bazalka
    • 1
      ks knorr bohatý bujon zeleninový na 80 ml vývaru
    • sůl
    • pepř mletý
    • hladká mouka na poprášení

Postup přípravy receptu

1
Z listů zelí odkrojíme tvrdý košťál a jednotlivě je spaříme v horké vodě a ihned zchladíme v ledové vodě. Šalotku oloupeme, jemně nakrájíme a krátce opečeme na tuku. Vložíme listy zelí a bazalky, přidáme odkrojené košťály a podlijeme vodou, přidáme Knorr Bohatý bujón a pod pokličkou asi 5 minut povaříme. Listy zelí vyjmeme a zeleninový fond tyčovým mixérem rozmixujeme. Rozkrájené škvarky rozpečeme na suché pánvi, filety ryby osolíme, na straně kůže poprášíme moukou a opečeme na olivovém oleji do zlatova. Rybí filety položíme na podušené listy zelí podlité rozmixovaným fondem a posypeme křupavými škvarky.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Brambory zapečené se škvarky a zelím

Brambory zapečené se škvarky a zelím

Plnotučná hořčice s bílým vínem

Plnotučná hořčice s bílým vínem

Zeleninový salát s bílým (salátovým) sýrem

Zeleninový salát s bílým (salátovým)…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby
Maso Rybí Oběd Večeře Pečení Smažení Dušení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bazalka Bílé zelí Filety Hladká mouka Knorr Bohatý bujon zeleninový Olivový olej Pepř mletý Rama Culinesse Šalotka Škvarky Sůl Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Pikantní škvarková pomazánka nejen na topinky

Pikantní škvarková pomazánka nejen na…

Ovocný dort

Ovocný dort

Květákový nákyp jako příloha

Květákový nákyp jako příloha

Kuřecí prsa se žampiony II.

Kuřecí prsa se žampiony II.

Koláče z Chyšek

Koláče z Chyšek

Tvarohové placky

Tvarohové placky

Dušená hovězí kližka

Dušená hovězí kližka

Chilli Con Carne - mexická specialita

Chilli Con Carne - mexická specialita

Utopenci podle Gajzy

Utopenci podle Gajzy

Doporučujeme

300 minut
Rolovaná krkovice à la porchetta

Rolovaná krkovice à la porchetta

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

58
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
23
Třešňový kompot
Třešňový kompot
23
Kočičí svarba vegan (šoulet, krupoto), základní recept
Kočičí svarba vegan …
20
Houbové flíčky / houbofleky
Houbové flíčky /…
16
Gyoza knedlíčky
Gyoza knedlíčky

Zajímavé články

Nejpovedenější dorty na Halloween: Mohou být strašidelné, až děsivé, ale i elegantní a krásné
Nejpovedenější dorty na Halloween: Mohou být…
Pečené kaštany: Příprava v troubě je jednoduchá a chutnají jako z trhu
Pečené kaštany: Příprava v troubě je jednoduchá a…
Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou přesnídávku nebo povidla bez práce
Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou…
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky, kandovaným zázvorem i povidly
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky…
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník, který se rozplývá na jazyku
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník…
AHA.cz Bujará oslava Filipa Turka ve Varech: Slavil jako filmová hvězda

Bujará oslava Filipa Turka ve Varech: Slavil jako filmová hvězda

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Tato znamení zemřou sama: Jste odsouzena ke smrti v ústraní?

Tato znamení zemřou sama: Jste odsouzena ke smrti v ústraní?

Blesk pro ženy Od Coco Chanel po Carrie: 7 módních legend, které určovaly trendy

Od Coco Chanel po Carrie: 7 módních legend, které určovaly trendy

Ženy.cz Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Blesk.cz Interní vtípek ve Zrádcích: Zpěvák Marcell měl za zády svého vlastního bubeníka!

Interní vtípek ve Zrádcích: Zpěvák Marcell měl za zády svého vlastního bubeníka!

SportRevue.cz Stíny zašlé fotbalové slávy. Připomeňte si 5 smutných osudů (ne)slavných stadionů

Stíny zašlé fotbalové slávy. Připomeňte si 5 smutných osudů (ne)slavných stadionů

Maminka.cz Táta pěti dětí se dozvěděl, že čtyři z nich nejsou jeho vlastní. Mám je rád všechny, ale dědit bude jen 'moje krev', říká

Táta pěti dětí se dozvěděl, že čtyři z nich nejsou jeho vlastní. Mám je rád všechny, ale dědit bude jen 'moje krev', říká

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo by měl posílit imunitu a komu se ozve někdo z minulosti?

Horoskop na další týden: Kdo by měl posílit imunitu a komu se ozve někdo z minulosti?

Další doporučené recepty:

Limetový cheesecake s malinovým přelivem
Limetový cheesecake s malinovým přelivem
Limonáda z červených pomerančů
Limonáda z červených pomerančů
Limoncello
Limoncello
Linecká srdíčka bez lepku
Linecká srdíčka bez lepku
Linecká srdíčka s ořechy
Linecká srdíčka s ořechy
Linecká velikonoční vejce II.
Linecká velikonoční vejce II.
  • Recepty.cz
  • Lín s bílým zelím a křupavými škvarky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact