Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Katka P.
|22. 11. 2007 10:15
Tohle je výborný recept, dělám ho už dlouho, vždy používám "oranžovou limonádu" myslím že koláč má lepší barvu, ale opravdu záleží na chutí. Nejlépe Mirindu. Ryhclé a chutné :)
Jaroslava Oumarová
|7. 2. 2006 17:51
Děkuji za radu, určitě vyzkouším:-))
Mila Veselá
|7. 2. 2006 11:38
Toho cukru bych se také nebála. Vkládala jsem před časem recept a Sodovkovou buchtu - těsto je stejné a nahoru se ještě dává poleva, opět s cukrem a rumem. V poznámce ale píšu "cukru podle chuti". Já cukru vždycky spíš ubírám. Zkuste , je to výborný koláč, tzv. "rychlovka. S čistým svědomím dávám 1.
Zdena z JM
|7. 2. 2006 11:22
I když použiju opravdu sladkou limonádu,nezdá se mi koláč přeslazený.Zkuste použít třeba minerálku s citronovou příchutí.Pokud z toho máte strach,zkuste poloviční dávku a dát to do menšího pekáčku.Tohle je poměrně velká dávka,koláč hodně nabyde.Je to obyčejná levná buchta, ale docela dobrá a vydrží vláčná několik dní.
Jaroslava Oumarová
|7. 2. 2006 07:19
Není to moc cukru? Sladká limonáda a ještě 300 g ?