• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Limonádový koláč
Napište svůj komentář k receptu

Limonádový koláč

autor: Zdena z JM
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Limonádový koláč
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 300
      g moučkový cukr
    • 450
      g polohrubá mouka
    • 3
      dl limonáda nebo slazená minerálka
    • 3
      ks vejce
    • 8
      lžíce rostlinný olej
    • 1
      ks prášek do pečiva
    • 1
      balíček čokoládová poleva

Postup přípravy receptu

1
Všechny uvedené přísady (kromě polevy) smícháme, nalejeme na středně velký plech s vyšším okrajem a upečeme.
2
Hotový moučník polejeme čokoládovou polevou a můžeme posypat kokosem nebo sekanými ořechy.
3
Pro změnu můžeme do těsta přidat rozinky, nasekané ořechy nebo kousky čokolády. Můžeme také přidat do poloviny těsta kakao a udělat mramorový moučník.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Tvarohový koláč s bobulovým ovocem - cheesecake

Tvarohový koláč s bobulovým ovocem -…

Jablkový koláč od Alice

Jablkový koláč od Alice

Lehký banánový koláč

Lehký banánový koláč

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Katka P. | 22. 11. 2007 10:15

    Tohle je výborný recept, dělám ho už dlouho, vždy používám "oranžovou limonádu" myslím že koláč má lepší barvu, ale opravdu záleží na chutí. Nejlépe Mirindu. Ryhclé a chutné :)

  • Jaroslava Oumarová | 7. 2. 2006 17:51

    Děkuji za radu, určitě vyzkouším:-))

  • Mila Veselá | 7. 2. 2006 11:38

    Toho cukru bych se také nebála. Vkládala jsem před časem recept a Sodovkovou buchtu - těsto je stejné a nahoru se ještě dává poleva, opět s cukrem a rumem. V poznámce ale píšu "cukru podle chuti". Já cukru vždycky spíš ubírám. Zkuste , je to výborný koláč, tzv. "rychlovka. S čistým svědomím dávám 1.

  • Zdena z JM | 7. 2. 2006 11:22

    I když použiju opravdu sladkou limonádu,nezdá se mi koláč přeslazený.Zkuste použít třeba minerálku s citronovou příchutí.Pokud z toho máte strach,zkuste poloviční dávku a dát to do menšího pekáčku.Tohle je poměrně velká dávka,koláč hodně nabyde.Je to obyčejná levná buchta, ale docela dobrá a vydrží vláčná několik dní.

  • Jaroslava Oumarová | 7. 2. 2006 07:19

    Není to moc cukru? Sladká limonáda a ještě 300 g ?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Koláče, buchty, bublaniny a crumbly Nejlepší dezerty
Moučníky Koláče Pečení Oslava Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Čokoládová poleva Limonáda Moučkový cukr Polohrubá mouka Prášek do pečiva Rostlinný olej Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Tvarohové knedlíčky s ovocem

Tvarohové knedlíčky s ovocem

Pečené obložené řízky

Pečené obložené řízky

Jahodové řezy IV.

Jahodové řezy IV.

Smetanové kuřecí kousky s rýží

Smetanové kuřecí kousky s rýží

Bublanina - tutovka (tutově se povede)

Bublanina - tutovka (tutově se povede)

Podkova - dort

Podkova - dort

Teplý mungo salát s tofu a kuskusem

Teplý mungo salát s tofu a kuskusem

Jablečný cukrový závin (štrúdl) ze sterilovaných jablek

Jablečný cukrový závin (štrúdl) ze…

Dušený listový špenát na špeku (slanině)

Dušený listový špenát na špeku …

Doporučujeme

50 minut
Salát z rýžových nudlí s kuřetem

Salát z rýžových nudlí s kuřetem

30 minut
Třešňový kompot

Třešňový kompot

40 minut
Citronové orzo se špenátem

Citronové orzo se špenátem

Hrnková bublanina s třešněmi

Hrnková bublanina s třešněmi

40 minut
Mexická kuřecí polévka

Mexická kuřecí polévka

30 minut
Těstovinový salát Caprese

Těstovinový salát Caprese

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

30 minut
Klasický burger

Klasický burger

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Poslední sledované recepty

70
Třešňová marmeláda
Třešňová marmeláda
40
Fazolková rýže - (nejen) příloha
Fazolková rýže - (nejen)…
33
Dýňová tortila
Dýňová tortila
31
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
28
Vepřové s pepřovou omáčkou
Vepřové s pepřovou…

Zajímavé články

Šest úžasných receptů na čínu, které nikdy nezklamou a jsou hotové za pár minut
Šest úžasných receptů na čínu, které nikdy…
Expresní dieta před dovolenou: Zhubněte a buďte hvězdou pláže
Expresní dieta před dovolenou: Zhubněte a buďte…
10 nejlepších tipů na jedlé dárky, které ocení každý pan učitel i paní učitelka
10 nejlepších tipů na jedlé dárky, které ocení…
Domácí mazlíčci jako dorty: Tchajwanská cukrářka vyrábí roztomilé sladké dvojníky pejsků a kočiček
Domácí mazlíčci jako dorty: Tchajwanská cukrářka…
Domácí jahodová zmrzlina: Vyrobte si ji jen ze dvou surovin!
Domácí jahodová zmrzlina: Vyrobte si ji jen ze…
AHA.cz Helena a Lucie Vondráčkovy opět spolu: Dal je dohromady Troška!

Helena a Lucie Vondráčkovy opět spolu: Dal je dohromady Troška!

Mimibazar Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Dáma.cz Cher, Mickey Rourke nebo Meg Ryan: Hvězdy 80. let, které plastika změnila k nepoznání

Cher, Mickey Rourke nebo Meg Ryan: Hvězdy 80. let, které plastika změnila k nepoznání

Blesk pro ženy Miss 2004 Jana Doleželová vytáhla ze skříně poklady: 20 let staré kalhoty ze státnic stále oblékne

Miss 2004 Jana Doleželová vytáhla ze skříně poklady: 20 let staré kalhoty ze státnic stále oblékne

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Svatba druhého nejbohatšího muže planety Bezose: Noc v hotelu za 200 tisíc!

Svatba druhého nejbohatšího muže planety Bezose: Noc v hotelu za 200 tisíc!

SportRevue.cz FOTO: Sonia Isaza - tahle osvalená ženská s umělými ňadry je novou přítelkyní Arturo Vidala

FOTO: Sonia Isaza - tahle osvalená ženská s umělými ňadry je novou přítelkyní Arturo Vidala

Maminka.cz První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

Blesk Horoskopy 10 jmen, která předurčují vysoké ambice a ctižádost: Kdo dokáže jít přes mrtvoly?

10 jmen, která předurčují vysoké ambice a ctižádost: Kdo dokáže jít přes mrtvoly?

  • Recepty.cz
  • Limonádový koláč
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact