Kokosky jsou známý a oblíbený druh cukroví z bílků. Zkoušeli jste je ozvláštnit limetkou? Kyselost a vůně citrusů je skvělý kontrast ke sladké a jemné chuti kokosek.
RADA: Do těsta můžete přidat i sníh z bílků, jak ho vyšlehat?
Limetkové muffiny
Limetkové mini pies
Kokosky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Jemná perníková buchta
Kapustové karbanátky s uzeninou
Červená tofu pomazánka
Fazolová polévka na kyselo
Blesková rýže kari podle Lidušky
Jogurtový tropik dort - nepečený
Hermelín / Camembert v listovém těstě
Vepřové na pánvi
Plněné kuřecí prsíčko listovým…
Topinky se smaženicí
Polévka z lišek
Hovězí s houbovou omáčkou a knedlíky
Ginger shot
Tvarohové řezy s mákem
Kyseláče s rozmarýnem a jalovcem
Kaldoun s játrovými knedlíčky
Rizoto s kuřetem a liškami
Houbová omáčka s bramborovými buchtami