Moc nam chutnala :-))
Lilek kromě grilovaného opravdu nemusím, ale tohle bylo absolutní překvapení a lilková směs byla dokonalá. :-* :-*
Výborné jídlo, přítel byl první trochu skeptický, ale nakonec si oběd nemohl vynachválit :)
bylo to naprosto skveleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Výborné jídlo.Na přípravu nic komplikovaného a chutnalo,děkuji.
Vynikající jídlo. Nikdy před tím jsem z lilku nic nevařila, protože mě tahle zelenina nějak extra nenadchla. Když jsem však nedávno v obchodě přemýšlela, co uvařím, řekla jsem si, že bych lilku mohla dát šanci na najít nějaký recept, který by mi třeba zachutnal. A tahle směs předčila moje očekávání, je úžasná. Jedinou změnu, kterou jsem udělala je, že jsem místo klobás (které zrovna moc nemusím) použila kousek uzeného. Ale příště uvařím klidně i bez něj, myslím, že není třeba :-) Děkuji za recept.
Lehké a výborné jídlo,dík .-D
Děkuji :-) byla to dobrůtka :-)
Vynikajici smes, hodi se krom knedliku snad ke vsemu.
Nemůžu jinak než doporučit, je to dobrota, a klidně i bez klobásy <:-) <3 :-* :-P
Snažím se nenásilně vnášet do našeho jídelníčku zdravé komponenty a tohle se mi fakt dost povedlo! Jasná jednička a aspoň dvakrát podtržená dík!!!
Bylo to výborné i s rohlíkem :-P
Výborná, vřele doporučuji !!!
...lilek není nutné nechat vypotit,obvzlášť,když je mladý.Chce ho jen dobře tepelně upravit(nejméně půl hodinky)a není pak jak hadr(jak tu už kdysi zaznělo).Také to někdy dělám,hlavně když plním půlky lilků(lodičky).Někde jsem četl,že je dobré ho nechat když už vypotit,tak posypaný grilovacím kořením :-\ ;-) .