no to je náhoda, na podobné jídlo se chystám, ale nebudu ten lilek dusit, rozložím plátky na plech, okoření, a pak položím na těstoviny s rajč. omáčkou a posypu sýrem..
Výborné, použil jsem koření na špagety.
moc dobré a jednoduché
Vynikající. Přidala jsem kuřecí maso na nudličky. Chuť lilku je úžasná.
Tak jsem to dneska připravila k večeři - levné, rychlé a dobré, jen je třeba lilek dělat chvilku déle, jinak je moc křupavý, což mi v omačce vadí, prima recept a maso tam být nemusí:-)
Docela fajn.
S tým baklažánom máte pravdu, je výborný a bohužiaľ u nás málo doceňovaný. Vďaka za každý recept s ním.
Souhlasim s komentarem Heleny - lilek je vyborny, je to nase oblibena zelenina. Dovolim si to ohodnotit hned , proze tu omacku uz znam a davam jak na testoviny , tak na ryzi. Mlete maso v tom opravdu neni neni na zavadu:-))
Jako testoviny jsem pouzila ravioly plnene masem.Omacka vyborna,lilek je neco,co vzdy zvedne chut,v tomto pripade i konsistenci.