• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Lilek s hovězím po japonsku
Napište svůj komentář k receptu

Lilek s hovězím po japonsku

autor: F.O.O.D.
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: 35 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Lilek s hovězím po japonsku
Lilek s hovězím po japonsku
Lilek s hovězím po japonsku
Lilek s hovězím po japonsku
Lilek s hovězím po japonsku
Lilek s hovězím po japonsku
4fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 2
      ks lilek
    • mořská sůl
    • 4
      lžíce slunečnicový olej
    • 1
      stroužek česnek
    • 200
      g mleté maso - hovězí
    • 1
      lžička mirin
    • 1
      lžička rýžový ocet
    • 1
      lžička sojová omáčka
    • bylinky podle chuti
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

1
Troubu předehřejte na 200 °C, plech vyložte pečicím papírem.
2
Lilek nakrájejte na 1cm plátky, osolte a nechte vypotit. Osušte a z obou stran opečte, z každé 5 minut.
3
Mezitím rozehřejte na pánvi 1 lžíci oleje s drceným česnekem a zprudka orestujte maso. Snižte teplotu, ochuťte vínem mirin, octem a sójovou omáčkou.
4
Povařte za stálého míchání, dochuťte solí, pepřem a odstavte. Na velké pánvi vi rozehřejte zbytek oleje a lilek ještě orestujte. Když ho otočíte, navrstvěte na každý plátek k maso a společně prohřejte.
5
Opatrně přesuňte na talíře a podávejte s bylinkami.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kari guláš s hovězím masem

Kari guláš s hovězím masem

Fitness špagety s hovězím masem

Fitness špagety s hovězím masem

Lasagne s hovězím masem

Lasagne s hovězím masem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody
Maso Pokrmy Pečení Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bylinky Česnek Lilek Mirin Mleté maso - hovězí Mořská sůl Pepř mletý Rýžový ocet Slunečnicový olej Sojová omáčka
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Sýrové fondue

Sýrové fondue

Nevařená rybízová šťáva

Nevařená rybízová šťáva

Salátový prívarok II.

Salátový prívarok II.

Zapékané masíčko se sýry

Zapékané masíčko se sýry

Koláč z podmáslí

Koláč z podmáslí

Jahodové řezy s pudinkem a želé

Jahodové řezy s pudinkem a želé

Bramboráky z chleba

Bramboráky z chleba

Noky se špenátem a ricottou

Noky se špenátem a ricottou

Měkké medové perníčky

Měkké medové perníčky

Doporučujeme

30 minut
Voňavé batátové karí

Voňavé batátové karí

320 minut
Husí polévka s játrovými knedlíčky

Husí polévka s játrovými knedlíčky

160 minut
Svatomartinská husa

Svatomartinská husa

50 minut
Lokše

Lokše

115 minut
Mrkvové rohlíčky s povidly

Mrkvové rohlíčky s povidly

60 minut
Dýňové rizoto

Dýňové rizoto

40 minut
Tažený jablkový závin

Tažený jablkový závin

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Poslední sledované recepty

50
Husí polévka s játrovými knedlíčky
Husí polévka s játrovými…
25
Mrkvové rohlíčky s povidly
Mrkvové rohlíčky s…
24
Svatomartinská husa
Svatomartinská husa
22
Houbové flíčky / houbofleky
Houbové flíčky /…
18
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky
Husí kaldoun s játrovými…

Zajímavé články

Svatomartinská husa krok za krokem: Návod, jak ji upéct pomalu, rychle nebo jen pro dva
Svatomartinská husa krok za krokem: Návod, jak ji…
Martinské ořechové rohlíčky bez droždí: Na tyhle bude chtít každý recept!
Martinské ořechové rohlíčky bez droždí: Na tyhle…
Zelí jako příloha: Dáte si klasické dušené, moravské, sladké nebo pečené?
Zelí jako příloha: Dáte si klasické dušené,…
Domácí dýňový koláč je podzimní hit: Upečte si ho podle návodu krok za krokem
Domácí dýňový koláč je podzimní hit: Upečte si ho…
Domácí jogurt bez jogurtovače: Je to jednodušší, než jste si mysleli
Domácí jogurt bez jogurtovače: Je to jednodušší,…
AHA.cz Zklamaná Rolins promluvila: Doktor říkal rok, možná dva

Zklamaná Rolins promluvila: Doktor říkal rok, možná dva

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Voňavá aviváž pro miminka i atopiky. Silan Sensitive prošel náročným testem maminek

Vyzkoušeli jste: Voňavá aviváž pro miminka i atopiky. Silan Sensitive prošel náročným testem maminek

Dáma.cz Cajdrnožka, škeble, koštěkotka: Jak žily lehké ženy za první republiky

Cajdrnožka, škeble, koštěkotka: Jak žily lehké ženy za první republiky

Blesk pro ženy Podzimní kabáty podle princezny Kate: Sází na jednoduchý trik, který lichotí každé postavě

Podzimní kabáty podle princezny Kate: Sází na jednoduchý trik, který lichotí každé postavě

Ženy.cz Odmítnutí alkoholu = společenská poprava. Proč pro „nepití“ musíte mít důvod?

Odmítnutí alkoholu = společenská poprava. Proč pro „nepití“ musíte mít důvod?

Blesk.cz Nosková znovu u soudu kvůli násilí: Celá se třesu! Její bývalý nezačal dobře…

Nosková znovu u soudu kvůli násilí: Celá se třesu! Její bývalý nezačal dobře…

SportRevue.cz FOTO, VIDEO: Paige Spiranac - nejrajcovnější golfistka světa žhaví Instagram

FOTO, VIDEO: Paige Spiranac - nejrajcovnější golfistka světa žhaví Instagram

Maminka.cz Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Blesk Horoskopy Velký horoskop zdraví na listopad: Koho potrápí zažívání a komu hrozí úraz?

Velký horoskop zdraví na listopad: Koho potrápí zažívání a komu hrozí úraz?

Další doporučené recepty:

Ligurský králík
Ligurský králík
Likér z máty peprné
Likér z máty peprné
Lilek plněný se šťouchanými bramborami
Lilek plněný se šťouchanými bramborami
Lilek s rajčaty
Lilek s rajčaty
Lilek s rajčaty a sýrem
Lilek s rajčaty a sýrem
Lilek s tofu a rajčaty
Lilek s tofu a rajčaty
  • Recepty.cz
  • Lilek s hovězím po japonsku
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact