Máslo utřeme se sýrem do pěny a přidáme na kostičky nakrájenou cibuli a šunku, dále přidáme oloupaná ještě teplá vejce protlačená přes kolečko na bramborový salát, osolíme opepříme a dle chuti dokořeníme a vše řádně promícháme. Touto hmotou plníme čerstvé papriky zbavené jadérek.
2
Po naplnění uložíme do lednice a necháme vychladit nejlépe přes noc. Krájíme na kolečka a podáváme s pečivem.
3
U nás nikdy dlouho nevydrží jsou výborné k pivu a vínu, nebo jen jako svačinka v horkém létě.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
marcela slamdeckova
|5. 1. 2006 01:35
tak jsme na silvestra papriky zkusili ,nebyli jsme z nich chutove moc uneseni,ale daji se...sto jazyku sto chuti
Jarka Charvátová
|7. 9. 2005 20:01
Moc nám to chutnalo, množství jsem přizpůsobila od oka a nedávala chilli, aby to jedly děti. Je to dobrý nápad.
Lidmila Pavlíková
|5. 9. 2005 18:15
Toto množství je asi tak na 12-15 paprik. V lednici vydrží v pohodě několik dní, čím uleželejší tím lepší, ale u nás to stejně nevydrží
jaja 13
|24. 8. 2005 16:16
Kolik se z této dávky naplní paprik (středně velkých)? Docela mě tento recept zaujal, ale stačili by mi tak maximálně 2 papriky, ale tohle množství ve mě vzbuzuje dojem, že toho bude strašně moc.