Z konzervy vyjmeme obsah pokud možno bez tuku, rozmačkáme vidličkou, přidáme 1 vejce, zahustíme jemnými vločkami (event. strouhankou) podle potřeby a přidáme další přísady. Lžicí vykrajujeme noky, které tvarujeme na ploché placičky, nižší a trochu menší, než klasické karbanátky. Obalíme ve strouhance a smažíme po obou stranách ve 100% tuku.
2
Jako přílohu jíme brambory nebo bramborovou kaši. Jsou však dobré i na chleba s tatarkou či kečupem, nebo jen se zeleninovým salátem. Množství je pro 2 větší jedlíky.
3
//**Poznámka:**// vločky vpijí část tekutiny a pravděpodobně je s nimi výsledek chutnější, jen ze strouhanky jsem placičky nedělala.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Tony
|10. 7. 2015 23:13
Když jsem si přečetl nadpis, nejdříve jsem se pousmál, jelikož název receptu, který je uveden je no, myslím že to ani komentovat nechci. Pro zajímavost jsem se podíval na recept blíže a to s tou konzervou..... nemůžete myslet snad ani vážně ?
Mimochodem, jak se někdo může oblizovat po konzervě ? :-S :-S :-S :-S :-$ :-$ :-$ :-$ :-$