Na olej dáme orestovat cibulku na drobno. Poté přidáme kmín a necháme orestovat. Na cibulku dáme vepřovou konzervu na kostky - chvíli orestujeme, přidáme koření, žampióny, rajčatový protlak, česnek a cukr a chvíli orestujeme, poté zalijeme troškou vody a necháme chvíli provařit. Nakonec přidáme kečup a chvíli provaříme.
Lepší než ze školní jídelny, ale v restauraci bych to asi vrátila
Ideální, pokud chcete odbýt něčím rychlým a teplým do žaludku.
Jinak omáčka chutná tak, jak se od klasické "červené" rajčatové omáčky očekává, suroviny i koření k sobě jdou, všechno funguje
Jenom bych možná do názvu nedávala, že omáčka je levná. Teda ne, že by byla vysloveně drahá, ale když jsem si tu procházela recepty na omáčky, našla jsem spousty levnějších, takže pak u tady této, kde je maso, houby, hora koření a krom kečupu ještě i protlak, pak charakteristika jako "levná" moc nesedí
Lepší než ze školní jídelny, ale v restauraci bych to asi vrátila
Ideální, pokud chcete odbýt něčím rychlým a teplým do žaludku.
Jinak omáčka chutná tak, jak se od klasické "červené" rajčatové omáčky očekává, suroviny i koření k sobě jdou, všechno funguje
Jenom bych možná do názvu nedávala, že omáčka je levná. Teda ne, že by byla vysloveně drahá, ale když jsem si tu procházela recepty na omáčky, našla jsem spousty levnějších, takže pak u tady této, kde je maso, houby, hora koření a krom kečupu ještě i protlak, pak charakteristika jako "levná" moc nesedí