Lepší než ze školní jídelny, ale v restauraci bych to asi vrátila :) Ideální, pokud chcete odbýt něčím rychlým a teplým do žaludku. Jinak omáčka chutná tak, jak se od klasické "červené" rajčatové omáčky očekává, suroviny i koření k sobě jdou, všechno funguje :) Jenom bych možná do názvu nedávala, že omáčka je levná. Teda ne, že by byla vysloveně drahá, ale když jsem si tu procházela recepty na omáčky, našla jsem spousty levnějších, takže pak u tady této, kde je maso, houby, hora koření a krom kečupu ještě i protlak, pak charakteristika jako "levná" moc nesedí :)
Lepší než ze školní jídelny, ale v restauraci bych to asi vrátila :) Ideální, pokud chcete odbýt něčím rychlým a teplým do žaludku. Jinak omáčka chutná tak, jak se od klasické "červené" rajčatové omáčky očekává, suroviny i koření k sobě jdou, všechno funguje :) Jenom bych možná do názvu nedávala, že omáčka je levná. Teda ne, že by byla vysloveně drahá, ale když jsem si tu procházela recepty na omáčky, našla jsem spousty levnějších, takže pak u tady této, kde je maso, houby, hora koření a krom kečupu ještě i protlak, pak charakteristika jako "levná" moc nesedí :)
Tímto způsoben lze upravit i hovězí konzervu,tak mleté syrové maso...
Je to dobré.
A já místo masových konzerv dávám upravené sojové maso, myslím, že tak je to ještě levnější.A hlavně zdravější.
Já dělám takto omáčku na špagety taky, je to rychlé a někdy dám i hovězí konzervu.Jen dávám spíše drcený kmín nebo raději žádný.