Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Číňan na houbách
Brokolicová krémová polévka II.
Club Sandwich
Povidlové rohlíčky II
Slaný anglický koláč
Jednoduchá špenátovo-nivová polévka
Dobré špízy
Přírodní plátek s fazolkami
Bylinková krkovička na černém pivu
Křupavé bramboráky se zelným salátem
Svatomartinská husa
Dušené červené zelí
Lokše
Rohlíčky s povidly
Kaldoun s játrovými knedlíčky
Hruškový crumble s perníkem
Hovězí pečeně s houbami
Mexická tortilla se zelným salátem