Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Jablečný závin s piškotem
Ořechové řezy medové
Nejjednodušší chleba
Žemlovka s tvarohem a jablky
Špecle se slaninou a žampiony
Prdelačka z jelítka - jíšková
Barevné pomazánky - z červené řepy
Jablečná přesnídávka (pyré)
Rajčatový krém z čerstvých rajčat
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek