Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Karamelové hrušky
Pravý segedínský guláš
Pečené vepřové koleno na zelí
Slané tyčinky se šunkou
Vepřové řízky v pařízském těstíčku
Lístkoví šnečci s marmeládou
Asijský kuskus
Pečená krůta s pečenými brambory a…
Pohankové zeleninové rizoto s kuřecím…
Bramborový koláč s rozmarýnem
Polévka ze zelí, rajčat a batátů
Palačinky s jablky a slaným karamelem
Dýňové rizoto
Dýňový cheesecake s ricottou
Hovězí bourguignon
Řepánky
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…
Lokše